Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[*=center]Merhaba Arkadaşlar Bügün Gangam Style Eklemeyi Göstereceğim İyi Forumlar
[*=center]İlk Önce Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.=
Harry Hp | Anlatım
[*=center]Anlatım:
[*=center]İndirdiğiniz dosyayı winrar ile açarak içindeki
[*=center]metin2_patch_dance.eix ve metin2_patch_dance.epk dosyasını pack'e atın
[*=center]Root'a atılcak klasöründeki emotion.py dosyasını kullandığınız root'daki ile değiştirin
[*=center]Pack'inizin olduğu klasördeki İndex dosyasını not defteri ile açarak;
[*=center]Kodunu ekleyip kaydedin.Kod:metin2_patch_dance [/SIZE][/COLOR][/FONT][/FONT][/I][I][FONT=arial][FONT=comic sans ms][COLOR=#000080][SIZE=2]
[*=center]
[*=center]
1153184354553148643 ' kere verildi , başkasının konusunu çalmış , yanlış bölüm BİLDİRİLDİ
[*=center]Merhaba Arkadaşlar Bügün Gangam Style Eklemeyi Göstereceğim İyi Forumlar
[*=center]İlk Önce Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.=
Harry Hp | Anlatım
[*=center]Anlatım:
[*=center]İndirdiğiniz dosyayı winrar ile açarak içindeki
[*=center]metin2_patch_dance.eix ve metin2_patch_dance.epk dosyasını pack'e atın
[*=center]Root'a atılcak klasöründeki emotion.py dosyasını kullandığınız root'daki ile değiştirin
[*=center]Pack'inizin olduğu klasördeki İndex dosyasını not defteri ile açarak;
[*=center]Kodunu ekleyip kaydedin.Kod:metin2_patch_dance
[*=center]![]()
Baska Yere Upload Edermsin burdan indiremiyom
1153184354553148643 ' kere verildi , başkasının konusunu çalmış , yanlış bölüm BİLDİRİLDİ
kilit..​
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)