Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Daha önce böyle bir konu açılmamış gördüğüm kadarıyla, açıldıysa da kilitlenebilir.
Sorumuz basit: Doğa üstü varlıklar var mıdır ? Varsa düşünceleriniz nelerdir ?
Doğaüstü derken neyi kastediyorum.
Vampirler, kurt adamlar, cinler, uzaylılar, şeytanlar, hayaletler, büyücüler.
Şimdi komik veya saçma geliyor olabilir fakat benim düşüncem: Vardır.
Çünkü, Kur'an'da da belirtildiği gibi tek yaratılan varlık insanlar değilmiş. Meleklerin ve şeytanların olduğunu zaten biliyoruz, ama bence yukarıda belirttiğim varlıklarda olabilir. Sonuçta dünya milyarlarca yıldır var, ve tarih çok eskiye dayanıyor. Neden olmasın ki ? Bundan çok eski yıllarda şamanların büyülü sözcüklerle insanları iyileştirdiği, bölgeleri korumaya aldığı, hazineleri lanetledikleri yazıyor kitaplarda. Kan emici varlıkların olduğu yazılıyor. Bunca hikaye bence uydurma olamaz, ben inanıyorum açıkçası.
Sizin görüşleriniz ?
Sorumuz basit: Doğa üstü varlıklar var mıdır ? Varsa düşünceleriniz nelerdir ?
Doğaüstü derken neyi kastediyorum.
Vampirler, kurt adamlar, cinler, uzaylılar, şeytanlar, hayaletler, büyücüler.
Şimdi komik veya saçma geliyor olabilir fakat benim düşüncem: Vardır.
Çünkü, Kur'an'da da belirtildiği gibi tek yaratılan varlık insanlar değilmiş. Meleklerin ve şeytanların olduğunu zaten biliyoruz, ama bence yukarıda belirttiğim varlıklarda olabilir. Sonuçta dünya milyarlarca yıldır var, ve tarih çok eskiye dayanıyor. Neden olmasın ki ? Bundan çok eski yıllarda şamanların büyülü sözcüklerle insanları iyileştirdiği, bölgeleri korumaya aldığı, hazineleri lanetledikleri yazıyor kitaplarda. Kan emici varlıkların olduğu yazılıyor. Bunca hikaye bence uydurma olamaz, ben inanıyorum açıkçası.
Sizin görüşleriniz ?
sana katılıyorum.ama şöyle bir şey de var bunların bazıları artık kalıplaşmış,mesela uzaylı ya da kurt adam gibi
kan emen canlilar olabilir ama kan emen insan saçma, yani kurtadam ve vampir diye birşey olmadiğindan eminim.Kendini vampir sanip milleti dişleyen manyaklar olduysa onu bilemem,ama bunlarla ilgili filmler iyi olabiliyo ...

Son düzenleme:
kan emen canlilar olabilir ama kan emen insan saçma, yani kurtadam ve vampir diye birşey olmadiğindan eminim.Kendini vampir sanip milleti dişleyen manyaklar olduysa onu bilemem,ama bunlarla ilgili filmler iyi olabiliyo ...![]()
vampirler insan değil zaten yani kan emen vampir oluyor. He o dediğin kan emip de kendini vampir sananlarda olur, mesela kedi kanı emen falan var öyle insanlar.
Ama ufak bir yerim kanadığında bende emiyorum yani