BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Lütfen Cevap Verin Soruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 123kokuyo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 800

Bedensel Mi ?Büyülü Silah Mı ?

• Bedensel

• Büyülü Silah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Metin2 Türk'te 65 level okçum var fakat çok sıkıldım bi karaktere geçmek istiyorum. 2 Adet karakter var elimde. Birisi 56 level savaşcı atı 7 level diğeride 51 level büyülü silah sura atı zırhlı. İç İtemler 2khplı ve +9 Syk , +9 39 ort dolu ve 2 karakterinde zırhı var. sizce hangisini oynamalıyım ? Bu arada savaşcı bedensel skıllerı m1 suranın ise m5 skilleri. Ep çekebilme ihtimalim var her hafta en az 25 TL lık garanti ep çekebilirim 50 TL 'lik ep çekme şansım daha yüksektir.

kardeŞ ben olsam surayi oynarim sende surayi oyna suran Çok fena 39 ort dolu dİosun bİde bÜyÜlÜ sİlah onu bİ tak dÜz alirsin mİlletİ zaten adamin skİllerİ sÖnecek ÇÖzmeyle

kardeŞ ben olsam surayi oynarim sende surayi oyna suran Çok fena 39 ort dolu dİosun bİde bÜyÜlÜ sİlah onu bİ tak dÜz alirsin mİlletİ zaten adamin skİllerİ sÖnecek ÇÖzmeyle

Çözme işine daha çok var çok kararsızım. Arada bi düşünüyorum ki yeni çar açıpta iyileştirmemi kassam diye, 40 Level'e kadar bu çarlarımla kasabilirim zorlanmadan gerisi allah ne verdiyse.

Senin Zevkine Bağlı Hangisini Daha İyi Oynuyorsan Veya Hangisini Daha Çok Seviyorsan Onu Oyna Ama Bence Bırakma O Çarları O Kadar Emek Harcamışsın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri