HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler özür dilerim bakmanız için dedim .
Metin2 prıvate serverler tanıtımmına sabit konu nasıl yapcam para ile ise ne kadar para yetkili biri beni eklesin ybe_5b@hotmail.com konuşalım açığım.
Metin2 prıvate serverler tanıtımmına sabit konu nasıl yapcam para ile ise ne kadar para yetkili biri beni eklesin ybe_5b@hotmail.com konuşalım açığım.
M2-Beta Tanıtımına Hoş Geldiniz . .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Serverımızın Özellikleri Ve Npclerimiz . . :
® Serverımızda asla edit satışı yoktur ..® Çelik/Muharebe vb. itemler npclerimizde mevcuttur ..® Dönüşümler tr tipidir, pul pençe Silahçıda mevcuttur ..® P, kahraman, krallık değiştirme gibi özellikleri bulunan Yardımcı npcmiz mevcuttur ..® 20:00 da hava kararır, 08:00 da tekrar aydınlanır ..® Gereksiz efsunlar kaldırıldığından 5/5 itemler daha çabuk gelmektedir ..® Cumartesi - Pazar günleri Lonca ve Ws turnuvaları vardır ..® Oyunumuz para kazanmakdan ziyade eğlenceye dayalı olduğu için sorunsuz, uzun süreli ve editsiz olacaktır .. ® Topla takımını sende bu eşsiz eğlenceye katıl ..
Bosslardan düşen itemler ;
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)