berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Çok işe yarıcak logolar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refaz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler özür dilerim bakmanız için dedim .

Metin2 prıvate serverler tanıtımmına sabit konu nasıl yapcam para ile ise ne kadar para yetkili biri beni eklesin ybe_5b@hotmail.com konuşalım açığım.

M2-Beta Tanıtımına Hoş Geldiniz . .
Serverımızın Özellikleri Ve Npclerimiz . . : ® Serverımızda asla edit satışı yoktur ..® Çelik/Muharebe vb. itemler npclerimizde mevcuttur ..® Dönüşümler tr tipidir, pul pençe Silahçıda mevcuttur ..® P, kahraman, krallık değiştirme gibi özellikleri bulunan Yardımcı npcmiz mevcuttur ..® 20:00 da hava kararır, 08:00 da tekrar aydınlanır ..® Gereksiz efsunlar kaldırıldığından 5/5 itemler daha çabuk gelmektedir ..® Cumartesi - Pazar günleri Lonca ve Ws turnuvaları vardır ..® Oyunumuz para kazanmakdan ziyade eğlenceye dayalı olduğu için sorunsuz, uzun süreli ve editsiz olacaktır .. ® Topla takımını sende bu eşsiz eğlenceye katıl .. Bosslardan düşen itemler ;
Tavsiyeler Ve Önemli Açıklamalar : 1) Arkadaşlar 85 levele kadar rahatlıkla kızılda kasabilir, sonrasında ise Catacompa gidebilirsiniz ..2) Su ejdarhasından titan kalkanı vb. itemler çıkmakta ancak onların efsunları büyü hızı vb. dandik efsunlar ve oranlarıda düşürüldü, titan kalkanında ise sadece savunma var, öyle bazı serverlarda ki gibi her karaktere %10 savunma vb şeyler yok. O yüzden çekinmenize gerek yok 3) Serverımız yeni açıldığı için online sayısı çok az olabilir ancak lütfen çekinmeden gelin, Çünkü emekleriniz asla boşa gitmeyecek serverımız uzun ömürlü olduğu gibi online userı da bol olacak :ka19:GameMaster kadromuz 2 kişiden oluşmaktadır. Serverımızda Edit Satışı Olmadığı gibi GameMaster Satışımızda Olmayacaktır ..

16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri