Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(Forum Değil Türkiyede Bir ILKKK ) (INTERNETSIZ PVP KURMA) (SABIT OLMALI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

konu gunceldır arkadaslar..

tebrikler gerçekten.. !!

Konu Güncel

Bak sen bence hiçburda takılma cahillikte üstüne yokmus gercekten. actıgın konuya bak 6 sayfası var ve kımse hıt gostermemıs ama azıcık emege saygın olsun bikere hamachi internetsiz çalısıyor!!! bunun vıdeosunu cekıp özellikle sana göndericegim altınada 2 çif yazı yazıcagım orasını gectım senın onerılıerıne ıhtıyacım yok actıgım konu bellı aldıgım yorumlar bellı senınkılere bı bakarsan eger. bırde benımkılerle karsılastır ;) kıskanmanı gerektırıcek bır durum yoktur. | 3. si localhostservar.sayko0000.org yazılmassa portdns leri hasar görür. cunkı sysınstall bolumu portdns lerıne baglıdır ve oyunu aktıflestıren secenek o kısımdır cahil cahil konusma senın gıbı evde kurupta hamachi sabit ip oynayan insan degilim ben REKLAM OLMASIN ARKADASLAR AMA KUSURA BAKMAYIN: (jph oyun sunuculari) isminde firmam var! site vermicem reklam olmasın öm at ama bilip bilmeden konusma istersn nasl olr ?
3 AY ONCE ACTIGIN KONUDA HICBIR DEGER YOK RESIM OLDUGU HALDE ANLATIM TARZIN YANLIS KOUNUYU ACIP DAGITMAMAK GEREKIR BEN SON DERECE DETAYLI BR ANLATIM YAPTIM! AZ SONRADA VIDEO CEKMEYE BASLICAM UPLOIAD EDIP KOYUCAGIM BAK BAKALIM OZAMAN NE DIYECEKSIN! CAHİL YORUMUN ICIN TSKR EDERIM..

Terbiyesizlik yapmayın
Önceki yorumunuzda Daha ne dediğinizi Bilmiyorsunuz onu açıkladım
2. + Konun Hatalı ... Hamachiyi İnternetsiz nasıl Açmayı Planlıyorsuz Modemi Kapat Anında motorla olan bağlantısını yitirir. (Ama o version un özelliği midir bilemem ) dedim açık ve net ve de adamın interneti Bulunmamakta nasıl ıp alacak çok merak etmekteyim(sen internet bağlı iken ıp almışsın modemi kapatınca sabit kalır ya interneti olmayanlar ne yapacak ???) Hamachiyi ilk indirdiğinizde 0.0.0.0 yazıyor çalıştır dediğinizde ıp geliyor hadi bakalım internet yokken ıp al hadi

3.de NAvicattan Söz ettim ve connection namede istenilen isim yazılabilir bağlantıyı etkilemez önemli olan ıp ve şifredir.

Navicatta connection namenin bağlantıyı etkilediğini ilk kez sizden görmekteyim.
Bilmeyenler Navicat bağlantı videosu yazıldığında bu bölüme bu Zorunludur yazılırdı buraya server isminizi yazın demezdi.

Hadi senin mantığına bakalım localhostservar.sayko0000.org Önemli yaa bakalım dediğin gibi yazıldı
Host:
localhostservar.sayko.org

navicatta connection name bağlantıyı etkilemiyor Böylelikle senin yaptığın aynı Tv için anten taktırdın anteni tvye bağlamadan Sinyal almaya çalışmaktır. Port Dnsleri hasar görür dimiiii Şu hasarı çok merak ettim.Benim için bir gösteriniz.
tabi öyle demen yanlış. bu localhostservar.sayko.org sadece virtualda var eee tek bir yer ??? navicatta dediğim gibi önemsiz araştırabilirsin
mblz1.png

sadece isimden ibaret sandığın gibi portla alakası yok
"3 AY ONCE ACTIGIN KONUDA HICBIR DEGER YOK RESIM OLDUGU HALDE ANLATIM TARZIN YANLIS KOUNUYU ACIP DAGITMAMAK GEREKIR BEN SON DERECE DETAYLI BR ANLATIM YAPTIM! AZ SONRADA VIDEO CEKMEYE BASLICAM UPLOIAD EDIP KOYUCAGIM BAK BAKALIM OZAMAN NE DIYECEKSIN! CAHİL YORUMUN ICIN TSKR EDERIM.."

Konumun neresi dağınık acaba ? Ben foruma 1yıldan bu yana ağırlığımı gösterdim o konuyu açtığımda 10 rep im vardı 0 arkadaş ve hala öyle Forumda 1 arkadaşım bulunmamakta Senin çevren geniş olabilir forumda takipçinde fazladırda.10 repi var arkadaş çevreside yoktur kötü yorum yapsak birşey olmaz gibi bir olay var (Örnek Çok gereksiz İnternetsiz mt2de ne yapacak en fazla 2 saat durur gibi , evet bunların hepsiniyorum olarak gördüm)İnsanların Emeğe Saygısı yoksa ben ne yapayım benim kalitemimi gösterir bu onların ahlakını gösterir Yorumunda kullandığın argo kelimelerde senin ahlakını yansıtmış bulunmakta.Kısacası Olay Şu , burada şuan hit değil Anlatım ,anlatımın doğruluğu, Sadelik önemli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri