HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herhangi bir bk düşürmeli emek serverinde, markette şebnem bulunmasını nasıl karşılıyorsunuz?
Sizce zor bir serverde şebnem satılmalı mıdır?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizce zor bir serverde şebnem satılmalı mıdır?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Emek Serverin de dereceleri vardır.
Taşlar falan da bosslardan vs. düşüyorsa şebnemlerin olması bana göre yanlış.
Emek Serverin de dereceleri vardır.
Yorumun için teşekkür ederim abi..
Bence metin2 pvp'nin bir derecesi vardır.Yani her zaman pvpler metin2 tr'den 1 adım kolay olmalı bence.Zaten Oyuncuya metin2 tr zor gelir Private Serverlere yönelir.Tabiki zor pvp'ler olacaktır.Taşları falan moblara koyabilirsiniz fakat kesinlikle şebnemler ve bir takım iksirler npcde olmalıdır.Yoksa oyuncular sıkılır ve ''bu kadar zor pvp oynayacağıma giderim metin2 tr oynarım mantığıyla'' Pvp' nizi terkeder.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi forumlar.
Bence metin2 pvp'nin bir derecesi vardır.Yani her zaman pvpler metin2 tr'den 1 adım kolay olmalı bence.Zaten Oyuncuya metin2 tr zor gelir Private Serverlere yönelir.Tabiki zor pvp'ler olacaktır.Taşları falan moblara koyabilirsiniz fakat kesinlikle şebnemler ve bir takım iksirler npcde olmalıdır.Yoksa oyuncular sıkılır ve ''bu kadar zor pvp oynayacağıma giderim metin2 tr oynarım mantığıyla'' Pvp' nizi terkeder.
Haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)