HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
One Hit Cf Crossfire'de Kullanımı Fazla Olan Bir Hile , Ve Z8games Yönetimi Hergün En Son Çıkan Hile Versiyonunu FİXLEMEKTE.
Bazı Arkadaşlarımız Hatayı Görüpte Bişi Olmaz Diyip Geçmiş ve Ban Yemişti . Diğer Kişilerin Ban Yememesi İçin Bu Konuyu Açmakta Fayda Gördüm.
5.5 , 5.6 VEYA BİR SONRAKİ FİXLENECEK OLAN HİLELERE TIKLARSANIZ (EĞER FİXLENMİŞSE BU HATA GELECEK)
Hemen Hatayı Kapatıp ,
Hilenin Yeni Sürümünü İndirebiliriz ,
Belkide Bu Uyarı Sayesinde Çarlarımız Ban Yemiyor
Teşekkürler.
Bazı Arkadaşlarımız Hatayı Görüpte Bişi Olmaz Diyip Geçmiş ve Ban Yemişti . Diğer Kişilerin Ban Yememesi İçin Bu Konuyu Açmakta Fayda Gördüm.
5.5 , 5.6 VEYA BİR SONRAKİ FİXLENECEK OLAN HİLELERE TIKLARSANIZ (EĞER FİXLENMİŞSE BU HATA GELECEK)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hemen Hatayı Kapatıp ,
Hilenin Yeni Sürümünü İndirebiliriz ,
Belkide Bu Uyarı Sayesinde Çarlarımız Ban Yemiyor

Teşekkürler.
Son düzenleme:
KARDESİM O PAYLASTIGIN RESİM HİLENİN İLK GÜNÜ KULLANMAYA BASLA SON GÜNÜNE KADAR WERİR ZATEN BURDA BİZ VE DİGER ÜYELER VEYA [TM] LER HİLEYİ PAYLAŞIRKEN GÜNCEL OLDUGUNA DAİR RESİMLER VİDEOLAR UYARILAR KOYUYORUZ Turkmmo'da BU ÇALISTIGINA DAİR RESİMLERİ YENİ MAP LERDE İSTİYOR ÇÜNKÜ ALINTI YAPABİLCEGİMİZİ DÜŞÜNÜYOR VE HAKLILAR BİZ DİGER ÜYELER VE [TM] LER DE UYARILARDA NE OLUR NE OLMAZ GİRMEDEN ÖNCE BAŞKA BİR HESAP İLE GİRİŞ YAPINIZ DİE UYARI KOYAR İLLAKİ AMA GENEDE BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN SAGOL YANLIS YAPILMIS BİR BİLGİLENDİRME OLSADA
Yararlı bi konu olmuş bence , bu hileyi kullandığımız sürece yada herkes bu uyarıyı gördüğü sürece bu konunun güncel kalmasında fayda var . Fakat sitenin linkini vererek reklam yapmış oluyosun lütfen konun editlenmenden konuyu düzenleyerek linki kaldır . 

yok o tarafdan iyi olmus polatyusuf halkı o konuda reklam oluyor o ayrıca dedigim gibi o gelen uyarı hileyi kullanmaya basladıktan son gününe kadar geliyor!
KARDESİM O PAYLASTIGIN RESİM HİLENİN İLK GÜNÜ KULLANMAYA BASLA SON GÜNÜNE KADAR WERİR ZATEN BURDA BİZ VE DİGER ÜYELER VEYA [TM] LER HİLEYİ PAYLAŞIRKEN GÜNCEL OLDUGUNA DAİR RESİMLER VİDEOLAR UYARILAR KOYUYORUZ Turkmmo'da BU ÇALISTIGINA DAİR RESİMLERİ YENİ MAP LERDE İSTİYOR ÇÜNKÜ ALINTI YAPABİLCEGİMİZİ DÜŞÜNÜYOR VE HAKLILAR BİZ DİGER ÜYELER VE [TM] LER DE UYARILARDA NE OLUR NE OLMAZ GİRMEDEN ÖNCE BAŞKA BİR HESAP İLE GİRİŞ YAPINIZ DİE UYARI KOYAR İLLAKİ AMA GENEDE BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN SAGOL YANLIS YAPILMIS BİR BİLGİLENDİRME OLSADA
Yorumun İçin Sağol , Ancak Senin İlgilenmeden Denemeden Konu Paylaştığını Söylemedim ?
Yararlı bi konu olmuş bence , bu hileyi kullandığımız sürece yada herkes bu uyarıyı gördüğü sürece bu konunun güncel kalmasında fayda var . Fakat sitenin linkini vererek reklam yapmış oluyosun lütfen konun editlenmenden konuyu düzenleyerek linki kaldır .![]()
Tamam Eyv. Düzeltiyorum.