mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

admin önemli bakbi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sayın admin bişey söylüyeceğim nesne markette savascı zırhlar bölümünde siyah çelik alcamda 2 tane istediğim efsun var ama şunlar şöyle :

1 : Siyah çelik zırh

HP 3000
büyüye karsı dayanıklılık
oka karsı dayanıklılık
yarı insanlara karsı güclü
savascı koruma
ninja koruma
shaman koruma bu ilk yazdıgım özellik olan zırh savascı zırhlara girince en aşadan 8.ci sıradaki zırhdır bakarmısın bi admin şimdi ötekini yazıcagım

2 : Siyah celik zırhı
HP 3000
büyü karsı dayanıklılık
oka karsı dayanıklılık
yarı insanlara karsı güclü
savascıya koruma
ninjaya koruma
suraya koruma

buda savascı zırhlar bölümüne girince en aşadan yukarı dogru 7.ci sırada ben mmolıra parası alıcamda ben 2.ci siyah celık zırhını efsununlu olan zırhı cekmek ıstıyorum acaba onu cekınce efsun hatası gelırse düzeltirmisiniz tekrar cünkü bi kere cektim shaman olarak geldi bu 2 .ci cekisim olucak ticket sisteminize mesaj atmıstım zaten mobil ödeme ile almıstım

hesab ıd : AsK01 bakarsanız görürsünüz zırhım duruyor bende eğer olursa oyundan bana ulaşabilirmisiniz değiştirmemiz mümkünmü acaba sayın admin gene yatırırım o hal olursa baska item alırım yeni eklenenlerden bişiler alırım simdiden teşekkürler sayın admin cevap beklıyorum yaparsanız olumlu bisi çok tşk ederim ....

Mmolıra ile aldıgım hesab ıd özel mesaj ile yolladım size sayın admin

Hesabın icindeki charların ıd :

1sTyLe

1MaceRa

1SiqaRa

Toplam 3 karakter bulunmaktadır sw merkür ....

İtem yanlış gelmez.Efsun yanlış gelebilir.Efsun yanlış gelirse admine mesaj attınmı zaten ilgileniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri