Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

OneHitCf05,5 FeeLmy Love

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FeeLmy Love
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardesim bi duzgun anlat napicam simdi bren ? hileyi indirdim cikarttim masa ustune ilk defa hile indirdim actim oyuna girdim 2 car ban yedi

Kardesim ban yien çarların z8 den ne zaman yedini ne zaman açılcanı atabilirmisin bakalım gerçekten yedimi yemedimi simdi çıktım oyundan lütfen boş yorum yapmayın diger üye hesapın hangisi ? daha demin açmıssın hesapı yalancı çıkartmak için yorum yapıyorsun yazık !! !

kardesim bi duzgun anlat napicam simdi bren ? hileyi indirdim cikarttim masa ustune ilk defa hile indirdim actim oyuna girdim 2 car ban yedi
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2440986-25012013-albatros-hack.html

kardesım bu hılenın guncelı zaten paylasıldı guncel olmayanı kullanırsan ban yersın tabı verdıgım adrese gıt ordan bak vıdeoya falan yapamazsan tımevıver varsa pc nin ıp sını pw sını msjla gnder yardımcı olım güncel olmayan hack kullanırsan tabı ban yersın ... sana yardm edeck kısılerın hacklerını kullan... millet konuyu acııp ılgılenmez ble kımın carı ban yemıs kımın yememıs... sen bu gnderdıgım lınkdekını kullan

Your account is currently blocked from playing CROSS FIRE from Z8Games due to Hack.

Your account was blocked on 1/26/2013 9:25:36 AM EST and will not be unblocked until2/10/2013 9:25:36 AM EST

We would like to take this time to invite our users to read Terms and Conditions for and . We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Z8Games.
Thank you in advance for respecting our position.Your account is currently blocked from playing CROSS FIRE from Z8Games due to Hack.

Your account was blocked on 1/26/2013 9:25:36 AM EST and will not be unblocked until2/10/2013 9:25:36 AM EST

We would like to take this time to invite our users to read Terms and Conditions for and . We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Z8Games.

albatrosgregori kardesım bu hılenın guncelı zaten paylasıldı guncel olmayanı kullanırsan ban yersın tabı verdıgım adrese gıt ordan bak vıdeoya falan yapamazsan tımevıver varsa pc nin ıp sını pw sını msjla gnder yardımcı olım güncel olmayan hack kullanırsan tabı ban yersın ... sana yardm edeck kısılerın hacklerını kullan... millet konuyu acııp ılgılenmez ble kımın carı ban yemıs kımın yememıs... sen bu gnderdıgım lınkdekını kullan draculaa012 kardesim gordugun gibi bu hile günceldir sen daha demin bir hesap açmıssın diger hesapın belli degil kotuye çıkartmak için yorum yapıyorsun 240 kisi indirmis 1 kisi bile ban yedi demiyor bir tek sen diyorsun nasıl oluyor ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri