mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Böyle Server Tutarmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan refaz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

böyle bir server tutarmı tutmazmı ?

• TUTAR

• TUTMAZ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saçma sapan konuşma. Ay ve Güneş özütü sürekli pot basanlardan sıkılanlar için. Asıl emek serverında lazım çünkü sürekli kasılıyoruz. Ama tutmaz bunun nedeni ise resimleri direk bilişimden almışsın. Bu filesta tonla server var.
La Bak Benle Ergen Ergen Tavırlar Yapma.Kendi Fikrin İse Güzelce Ortaya Cıkar.Ortalığı Germe.

La Bak Benle Ergen Ergen Tavırlar Yapma.Kendi Fikrin İse Güzelce Ortaya Cıkar.Ortalığı Germe.

Bu sene 18 yaşıma giriyorum. Ergenlik 12-21 yaş arası dönemdir. Sanırım ergenim. Ama ergenlerle bir sorunun olduğunu bilmiyordum özür dilerim. Amacım ortalığı germek falan değil. İnsanların bir takım görüşleri vardır. Bunlar iyi ve kötü ve saçmalık olanlar. ''Saçma'' kelimesi sana kişisel anlamda söylenmiş bir hakaret değil, bir eleştridir. Ama bana söylenen ergen kelimesi bir hakarettir. Senin yaşın kaç bilmiyorum, ergen değilsen bile ananın karnından bulunduğun gibi çıkmadın. Ayrıca sana ne ergenler gösteririm milyonda biri olamazsın. Ki bu söylediklerim çok uzun süre tartışılacak konulardır. Sen önce yazdığın şeylere dikkat et bak nerelere gidiyormuş ucu. Tabi bunun için beynini biraz daha çalıştırman gerek (hakaret değil sadece olayu somutlaştırdım). İnsanlar cidden bir konuya hakim olmayabilirler veya boş ve saçma sapan insanlar olabilirler. Sende onlardan birisin /belki... Ama bu ne senin nede diğerlerinin seçimi değil kardeş yaratılışımız böyle biz seçmiyoruz. Yani senin suçun değil anlıyorum. :) <3

Edit: Yanlış bilgide verme. Tutmaz diyip gerçektende ''saçma sapan'' konuşma. İstersen sana +1000 online playerı olan emek serverlar yazayim. Hepsi yenilikçi ve otopotları içinde barındıran serverlar koç.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri