Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Devil's Catacomb Haritası Resimli Anlatım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuxuuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar, Devils Catacomb Haritasını Resimli Anlatım Yapacağım

Resimde Görülen Bekçi Şeytan Kulesi Önündedir.Işınlanma Yüzüğünde Diğer Bölgeler->Şeytan Kulesi Seçeneğine Tıklayınız.
jchp9.jpg

Bekçiğe Tıklıyoruz,
ve Catacomb Giriş İçin İzin İstiyoruz En Son Yerde
jchtg.jpg

Tamam Seçeneğine Tıklayıp İçeri Giriyoruz.

1.Kat:
Girişte:
jchwu.jpg

Bu Ot'u Bulduktan Sonra (Ot Genellikle Girişte ki Slotlardan Düşmektedir.
7j98184.png

Haritadan Sona Ulaşın
jcj76.jpg

Heykelin Üstüne Otu Götürmelisiniz.2. Kata Geçmiş Olursunuz Catacomb'da Kimler Var İse Geçmiş Olur.
jcj7v.jpg

2.Kat:
jczws.jpg

İkinci katta kapıları kırarak çıkışa ulaşıyoruz ve Taş Kaplumbağa Tıklıyoruz ve Konuştuktan Sonra 3.Kattayız.
n08r6l.png

3.Kat:
Olduğunuz Yerden Haritada Doğru Metni Bulup Kesmelisiniz.
t1ln533.png

Daha Sonra Metini Kesmeniz Dahilinde Bir Üst Kata Çıkacaksınızdır.
Metin Resmi:
jcjs9.jpg

4.Kat:
jb1ddh.jpg

Arkadaşlar Burda Sizin Tahmininize Kalmıştır Kırmızı Yerlerden Geçtikçe Yeni Yerler Gelicek ve Onları Geçerek 5.Kata Ulaşacaksınız
1. Kapı Kordinat: 70 - 667
2. Kapı Kordinat: 325 - 779
3. Kapı Kordinat: 430 - 934
4. Kapı Kordinat: 135 - 865
5. Kapı Kordinat: 188 - 716
6. (Son)Kapı Kordinat: 187 - 668

Deneyip Yaklaşık Kodlarını Buldum Bu Kapılardan Sonra Merdivenlerde Çıkıp Yazıtı Buluyorsunuz
21088.jpg

Tıklayıp Kat Atlıyorsunuz.

5.Kat:
jpl5590.png

5. Kat Zombi Kralı öldürüp yeşil ot düşürün, elde ettiğiniz yeşil otu haritanın ortasındaki Mühür Anıtına Vererek 6. Kata çıkın.

20969.jpg

Zombi Kralının bulunduğu yerlerin kordinatı: 991 - 848 / 999 - 652 / 848 - 577 / 703 - 644 / 692, 817

Anıt Kordinatı: 848 - 739
Anıt:
740010.jpg

5603111.jpg

6.Kat:
Zombi Kralı ve Diğer Slotları Yok Ederek 6.Kat Görevi Bitmiş Olacaktır.

738312.jpg

7.Kat (SON)
tnh2fr8.jpg

Büyük Zombi Kralı Yok Ettikten Sonra Bir Şeyler Düşecektir.
Ve Herkesin Görebileceği Bir Şekilde :
79071234.jpg

Oyunda Bana Yardımcı Olan:FranqenStein'a Çok Teşekkür Ederim.

Teşekkürler kesinlikle yararlı paylaşım ama ben abimin çarını deviraldım 100 lvl benim catacomb a kasılıcağımı söylediler ama girişte zaten senin o gösterdiğin gibi bişey yok şeytan kulesine girişte 2. seçenekte şeytan mezarlığı var tıklıyorum Tamam'a tıklıyorum boş bir ekranda Ok geliyor bu neden? Bir çocuk kırmızı otun yoktur dedi ama benim 39 tane kırmızı otum var... Yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkürler kesinlikle yararlı paylaşım ama ben abimin çarını deviraldım 100 lvl benim catacomb a kasılıcağımı söylediler ama girişte zaten senin o gösterdiğin gibi bişey yok şeytan kulesine girişte 2. seçenekte şeytan mezarlığı var tıklıyorum Tamam'a tıklıyorum boş bir ekranda Ok geliyor bu neden? Bir çocuk kırmızı otun yoktur dedi ama benim 39 tane kırmızı otum var... Yardımcı olursanız sevinirim...

Konu Anlatımında Bir şeyi atlamış olabilirmisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri