HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
özür dilerim forumda yeniyim uzun zamandir aradiğim hatta bir ara buldumu sanip ban yediğim zp-gp hack ariyorum sitede bulamadim yardimci olursaniz link atarsaniz teşekkür ederim ve güncel olsun tabi =) yine ban istemem 

Kardeş zp-gp hack die bir şey yok ki birisi böyle bişey yapsa bile adam bunları satar gidip eşşek gibi forumlarda paylaşmaz heralde biraz düşünürsen

özür dilerim forumda yeniyim uzun zamandir aradiğim hatta bir ara buldumu sanip ban yediğim zp-gp hack ariyorum sitede bulamadim yardimci olursaniz link atarsaniz teşekkür ederim ve güncel olsun tabi =) yine ban istemem![]()
Zp vs Gp hacki yoktur , o tür programlar çar çalmak için tasarlanmış fake programlardır , Eğer z8 gamesin zp vs gp açığı varsa buda paralı olarak satılır. Konu Kilit .
Zp vs Gp hacki yoktur , o tür programlar çar çalmak için tasarlanmış fake programlardır , Eğer z8 gamesin zp vs gp açığı varsa buda paralı olarak satılır. Konu Kilit .
aynen öyle konu kilit
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)