Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkeze merhaba.
Forumdan ve oyundan yaklaşık 9 ay kadar Uzak kaldım bu sene üniversite sınavına hazılarnıyorum.
Oyun Kuralları arasında Göremedşm bi husus da sorum olucak.
Oyunu bırakmıs durumdayım.
Bi Sağlık Sıkıntım Yüzünden ufak bir Operasyon geçireceğim ama nakit sıkıntım var.
Oyundakı onceden aldıgım editleri Bulundugum sehir içinden elden satmam ban sebebimi Bunu öğrenmek istiyorum eğer öylese risk almıyacagım çünkü 3 senemi emeğini verdim bu oyuna belki geri dönerim sınavdan sonra sorum budur cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkürler.
Forumdan ve oyundan yaklaşık 9 ay kadar Uzak kaldım bu sene üniversite sınavına hazılarnıyorum.
Oyun Kuralları arasında Göremedşm bi husus da sorum olucak.
Oyunu bırakmıs durumdayım.
Bi Sağlık Sıkıntım Yüzünden ufak bir Operasyon geçireceğim ama nakit sıkıntım var.
Oyundakı onceden aldıgım editleri Bulundugum sehir içinden elden satmam ban sebebimi Bunu öğrenmek istiyorum eğer öylese risk almıyacagım çünkü 3 senemi emeğini verdim bu oyuna belki geri dönerim sınavdan sonra sorum budur cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkürler.
Forumda alım satım bölümü mevcut orayı kullanabilirsin oyunda bagırmayı veya normal sohbet kutucugunu kullanma yeter 

forumdan biraz uzamazmı ?
Benim çok acil satmam lazım kesin ban sebebi ise bu işten vazgeçeceğim ?
Benim çok acil satmam lazım kesin ban sebebi ise bu işten vazgeçeceğim ?