Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar siteye yeni kaydaldum bazı arkadaşların aradığını gördüm sadece onun için yaptım rep falan lazım değil içten bir teşekkür yeter. 
Tamamen kendim deneyerek buldum!!!
Remixi nereye yüklediyseniz o dosyayı açın. Data dosyasına girin. Yeni metin belgesi açın "Save.DO2" dosyasını içine sürükleyin. altlarda 72 yazan yerin altına alt alta istediğiniz kadar "LF-1" yapıştırın LF-4 değil LF-1 sonra çıkın ve kaydet deyin. Oyunu açtığınızda hangar bölümünde göreceksiniz.

Tamamen kendim deneyerek buldum!!!
Remixi nereye yüklediyseniz o dosyayı açın. Data dosyasına girin. Yeni metin belgesi açın "Save.DO2" dosyasını içine sürükleyin. altlarda 72 yazan yerin altına alt alta istediğiniz kadar "LF-1" yapıştırın LF-4 değil LF-1 sonra çıkın ve kaydet deyin. Oyunu açtığınızda hangar bölümünde göreceksiniz.
buna ne gerek var ki 
sabitte 12droit, full lf4 milyarlarca credits ve baya bir cephane yüklü olan dosya var. onu klasörün içine atıyorsun o kadar.

sabitte 12droit, full lf4 milyarlarca credits ve baya bir cephane yüklü olan dosya var. onu klasörün içine atıyorsun o kadar.
buna ne gerek var ki
Kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)