kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Ayvaz Hosting Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Letanus2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Kardeşim Ax Bilişimi Öneririm Kaliteli, Güvenli, Online Destek Çok İyi, Yaklaşık 13 Yıldır Hizmet Vermekteler.

Merhabalar,

tamamen rezil bir firma, iletişim bölümünde çalışma saatleri olarak (9:00-19:00) girilmiş fakat saat: 10:50 aradığımda ilk verilen numara kullanılamıyor diyor diğer numara ise kapalı bu ne rezilliktir.

arama sebebim ise cPanel lisans hatası alıyorum bunun kontrollerinin yapılmış olması lazım fakat yapıldığını göremiyorum.

kısaca hosting alacak olan arkadaşlar başka firmalara yönlenirse sevinirim, hayatımda hiç bu kadar kötü bir firma ile çalışmamıştım aldığıma pişman oldum.

her neyse kolay gelsin, sırf yeni alacak arkadaşları uyarayım diye üyelik aldım yoksa hiç uğraşmazdım böyle rezillerle üstüne basarak söylüyorum almayın değmez!

Merhabalar;

Lisanslar aylık olarak güncellenmektedir. İsim soyisim yada web sitesi adı verirseniz çözebiliriz.? Burada gereksiz yorumlar yapmanıza gerek yok. Sonuçta 7 yıldır biz bu işi yapıyoruz kimseyi mağdur etmedik etmeyizde şimdi konuya yazmış olduğunuz yorumu report ediyorum.

Ayvaz hosting gayet kaliteli ve dürüst bir bilişimdir...Mesut abi belki hatırlar beni .....Format yüzünden az çok çektirmedim ...Ama DÜRÜST-SABIRLI VE HOŞGÖRÜLÜ bir bilişimdir sonuna kadar güveniyorum ve güvenebilirsiniz ......

Umut Varcan

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri