kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hektorm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 505

hektorm

Level 2
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, Ben Emir Altuntaş Size Birşey Soracağım

Ben Pvp'de Full 5/5 İtem kuruyorum Ve Suralar Beni Alıyor Pvp'de Çiftel'ci Yoktur İtemlerim Şunlardır :

KUTSAL : Yarı - Zeka- Çeviklik- Kritik - Büyü Hızı

Zırh[Kara büyü] : Kılıc - bıcak - Şimsek - Hp - Büyü hızı

Kask[Kale] : Yarı - Büyü - şimsek - rüzgar - hp üretim

Kalkanlarr (hepsi aynıdır ) : Yarı - zeka- çeviklik - bloklama- sersemlik bagıslılık

Küpe[Cennetin Gözü] : Kılıc bıcak ciftel yarı ok

Kolye[Mor Yakut ] : Kılıc bıcak ciftel hp kritik

ayakkabı[ANKA ] : Kılıc bıcak hp kritik ok

bilezik [Cennetin Gözü ] : yarı büyü şimsek rüzgar hp

İtemler bunlar Ve Suralar alıyor şebnemlerimide acıyorumm Ve 96 Lwllim 90 Lwl Alıyorr.

LÜTFEN YORUMLARRR !

Büyük bir ihtimal seni büyü hızı fazla olan suralar yeniyodur. Bu yüzden her karakter için veya sadece suralarda şikayetçiysen suralar için yeni bir silah yapıp soğutma taşı + öldürücü darbe taşı + sura taşı ekle. Ayrıyeten ayakkabıyı anka demişsin anka blok verir sen suralarla atarken bloklamayı ne yapıcaksın anca büyülü silahlarla atarken işini görür bu yüzden Mest eden kullan imkanın varsa dönüştür. Sonra bunlarda var hala yeniliyorum diyorsan oynadığın pvp deki biyolog görevlerini yap yanlış hatırlamıyorsam son görev +10 yarı sav yada atak veriyordu. Bunlara rağmen hala yeniliyorsan, Büyülü silaha geçiş yapmanı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

Mor Yakut Yerine Cennetin Gözü Kolye Kullanmalısın Büyü Hızı ve Delici Vuruş Şansı Veriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri