onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElyM2 Adım Adım Ödeme Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni site paneli çok hoş ve güzel anlatım için teşekkürler.

Eline sağlık çok güzel :)

Teşekkürler.

yanlış anlamayında eskı sıstem daha güzeldi sızın banka hesabınıza yatırıyorduk ödeme bildirimi yapıyorduk ve 1 gun veya 2 gun beklıyıp alıyorduk edıtımızı azıcık sabırlı olmak lazım böyle cok karışık yok sonteklifin hesabına yatır onlara ödeme yap ordan satın al epin gelsin epini gir sonra editi al uzun iş eskı sıstem daha iyidi kesinlikle!

yanlış anlamayında eskı sıstem daha güzeldi sızın banka hesabınıza yatırıyorduk ödeme bildirimi yapıyorduk ve 1 gun veya 2 gun beklıyıp alıyorduk edıtımızı azıcık sabırlı olmak lazım böyle cok karışık yok sonteklifin hesabına yatır onlara ödeme yap ordan satın al epin gelsin epini gir sonra editi al uzun iş eskı sıstem daha iyidi kesinlikle!

Aslında kullanınca daha kolay karışık birşey yok

mmomt2.comdan kaç mmolira alacaksanız tıklıyorsunuz son teklif.com açılıyor. Ordan ödeme yapınca sonteklif.com üzeridnen size özel mesajla kod geliyor ve o kodu mmomt2.com a giriyorsunuz anında yükleniyor bukadar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri