Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

yetkililer bide admin bi bakarsan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trsayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

abim 2.5 hafta once ben xXTRxSAYKOXx adlı charla oynuyodum. sonra ertesi gün fark ettimki charım calındıgını sonra düne kadar arastırıyordum nasıl calındıgını

abim sonra bir baktım charla hep konusurken benim adımı soyluyodu ama ben onu tanımıyodum sonra ogrendim charımı bizim mahalleden bi cocuk calmıs sonra gittim sifreyi felan aldım ama abim char ban yemisyani senden istiyecegim abim charımın banını af edermisiniz allah rızası icin ben oyunda degilddim charım calınmıstı ama herkese benim agzımdan konusuyodu bizde burda internet kafe olmadıgı icin herkes evinde oynar ama ben bir ara arkadaslarımda gectigim icin oda program kurmus o program sayesinde sifremi almıs abim senden tek istegim carımın banını acarmısın allah rızası icin oynamak istiyom 2.5 haftadır sıkıntıdan patladım abim sana veririm cocugun charının adını ona ban attır ne olur... sizden tek istegim charımı acmanız ne olur admin abi bu forum atmayı arkadasım bana ogretti ben msj felan atamam arkadasım sadece bunu actı ama ne olur sizden tek istegimdir charımı acin ne olur... abim yarı yıl tatilinde charımla oynamak isterim ne olur sizden cevap beklicem... iyi aksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri