Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Herkez YS NO sunu ve Bu özellikleri yapıp yapamıyacagını yazsın herkezle teker teker konuşamam
Metin2 Dersen bilmiyorum ama o Oyun ici Ayarlari yapmasi cok kolay
Bence Büyükweb'i kullan ben türkiyedeki tek AQW Online Serverinin Sponsoruyum. Life Of Adventure Belki Duymuşsundur.
Para Sıkıntısından Dolayi Uzun Bi Süre Kapali Kaldi.. Ama Bak Şimdi Ben büyükweb den 2 aylık aldım 2-3 saate teslim ettiler. Tebrik Ediyorum. Bu Arada Fake Felan Sanmayin Beni fb/ForQuality Ulaşabilrsn.
Bence Büyükweb'i kullan ben türkiyedeki tek AQW Online Serverinin Sponsoruyum. Life Of Adventure Belki Duymuşsundur.Para Sıkıntısından Dolayi Uzun Bi Süre Kapali Kaldi.. Ama Bak Şimdi Ben büyükweb den 2 aylık aldım 2-3 saate teslim ettiler. Tebrik Ediyorum. Bu Arada Fake Felan Sanmayin Beni fb/ForQuality Ulaşabilrsn.
Merabalar Efendim Ekleyin Görüşelim50 tl Üstüne Çıkmayan fiyatlarla Hosting arıyorum özellikleri orta filesa göre şöyle olsun:
*70 başlar 99 biter
* tr tipi donuşum et ve çelik zırhları
*npclerde zehir moho vs vs
*silah dönüşümleri baron da son bulucak
*zırh dönüşümleri mavi zırhta son bulucak
*Köpeklerde Para Kasma [LV DEĞİL PARA]
*Örümcek Zındanı 2. kat sürgün ws. yerlerde 99 falan yapılacak [ama bilekle hemen değil]
Hostingde aradıklarım
*Onlıne destek
*mobil ödeme seçeneği [ZORUNLU DEĞİLDİR PTT YEDE GİDERİM]
*Swyi Reklamla Tıka Basa Doldurmiyacak
* Ys Belgesi
*Panel Fotosu Atsın
*Site Fotosu atsın
Sitemiz : www.dilaybilisim.com
Msn : info@dilaybilisim.com
merhaba diğer oyunlardan farkınız olmasını istiyorsanız diğer firmalardan farklı bir firmayı yani bizi tercih etmelisiniz ptt hesabımız mevcuttur.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...nin-en-iyi-sistemleri-admin.html#post13580619
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...nin-en-iyi-sistemleri-admin.html#post13580619
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)