BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Salube Google Pack v1.3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Pazardayken Oyundan Hiç Alt+Tab Yapmadan veya gm iseniz hemen gm kodlarını öğrenebilirsiniz.

j81qh.png

j81pw.png

3y6pj.png

Ve İnanmayanlar İçin Video Hazırladım Denenen Server Limosmt2 CH1

Paylaşımlar Devam Edecek

Evet Arkadaşlar Video Desteklemiyor Dedim ya yanlış söylemişim eğer internet explorer kullanıyorsanız flash player yükleyerek müzik dinler oyun oynar video ve film izleyebilirsiniz

Tanıtım 2
Google + hesabınız var ise giriş yapın ve arkaplan resmini seçin Picasa web photo album ile google + bölümüne kendi resimlerinizi ekleyebilirsiniz.
6gr5l.png

Flash Oyunları Sıkılmamak İçin Oynayabilirsiniz bunun için ilk önce internet explorer tarayıcınıza flash player ı yükleyin.
6grcy.png

Video Ve Film İzleyebilir Hiç Sıkılmadan Sorun Yaşamadan Müzik Dinleyebilirsiniz.
Ama Bunun İçin de internet explorer tarayıcınıza flash player ı yükleyin.
6grjs.png

Tüm Hakları Saklıdır İzinsiz Paylaşılamaz.

Rar Pass:sgpv13

Kurulum:
root.eix dosyasını açınız.
serverinfo.py dosyasını editleyin yada oynadığınız serverin serverinfo.py atın.

Not:Video ve Oyunların Çalışması İçin İnternet Explorer Güncel Olmalıdır.

Tek İstediğim Konunun Sabitlenmesi Ve Emeğe Saygı.

Son düzenleme:
Bunun facebook Girişlisini yapmıstım güzel çalısma fakat sana geliştirmen için tavsiyeler verim localeden o Sol alttaki Dönen Altın Parayı Hareketli google facebook simgesi yapabilirsin mark. dosyasından başarılarının devamını dilerim ;)

yorumunuz icin tesekkurler bu zaten ilk versiyon yakında daha guzel seyler ekleyecegiz

Siz neyin kafasındasınız Allah aşkına, yıllardır bilinen birşey bu.
Altına tıklayıp CTRL+L ye basınca adres yazma yeri geliyor istediğimiz siteyi açabiliriz. (İnternet Explorerin Güncel Olması Lazım)
Birde tüm hakları saklıdır yazmış :m08:
Biri üstüme toprak atsın Allah'ım sana geliyorummm :D :m08:

bu konunun tanıtımını yaptığım zaman kimse bilmiyordu ve açılış sayfası google olmuyordu Mesela ox event'de olduğunuzu düşünün soru sorulurken direk googleden yazabilirsiniz ama ctr+l yaparak vakit kaybı yaşarsınızı
yani bu pack ctrl+l yapmaktan çok çok avantajlı iyi forumlar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri