Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bu en son olan bakımdan sonra çarımı açtığımda ox yarışmasının olduğu yerden başladı sonra hmn kendisi 1. köye attı skillerimin hepsi g di ama bakımdan sonra sıfırlanmış hepsi tekrar m yatptım hepsini sonra kitap okutar g yaptım ama üç yönlü bir türlü g olmuyo m1 de kitap okuyorum kitap kayboluyo hiç bir uyarıda gelmiyo aşağıya anlıyacağınz üç yönlüyü g yapamayorum yani kitap okuyo kitap kayboluyo ama aşda başarılı veya başarısız diye bi yazı çıkmıyo sadece o çarımda böyle bişi oldu diğer çarlarımda skiller sıfırlanmadı ve eminimki başka kimsenin başınada gelmemiştir bakımdan sonra durduk yere neden skillerin sıfırlandığını hala anlamış değilim hadi sıfırlandı üç yönlü neden g olmuyo onu hiç anlamadım
yardımcı olursanız sevinirim
yardımcı olursanız sevinirimMerkur Serveri Bakıma Alınacak Dedi Adminimiz Mmomt2 Duyurular Bölümünü Takip Etmelisin.
Kardeş Sakın Skillerini p yapma veya başka çara geç Skillerini eger p yaparsan bir genel bakımda skillerin g oluo ben sana söylüyim daha önceden bi arkadasımın başına gelmiş bu sorun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)