mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

"Weapon Changer" / IIEfsaNeII 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIEfsaNeII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar sayın Turkmmo.com üyeleri,

Ne zamandır beklenen Weapon changer- Türkçesiyle Silah değiştirme . Hilesi ile karşınızdayım. Öncelikle yalan yok bunu paylaşırken paylaşsammı paylaşmasammı baya düşündüm.Ama paylaştım sonunda :).

1.Adım > Verdiğim linkten klasörü indiriniz ve Nfinitygames klasörünün içine atınız...

2.Adım > PbLauncher.exe yi siliniz. (Yedeğini mutlaka alın hata verirse düzelticez konunun altında verdim )

3.Adım > Sakın :). Dosyanın ismini değiştirmeyiniz.

4.Adım > Artık size verdiğim dosyadan gireceksiniz oyuna.

5.Adım > Doya doya oynayın.

NOT: Bu bir hile değildir sadece sizde gözükür. Ama eğlenceli tarafı şu ki elinizde mp-7 veya aug a3 varken siz aug gold kullanıyor veya kriss gold kullanıyor olacaksınız.
Ban yeme riski %0.

Arkadaşlar hilenin daha ilk versiyonu...

WeponChangerV1.0.0 > Sadece o yüzden AUG A3'ü AUG GOLD'A,KRİSS SV yi -Kriss GOLD 'a -P90 EXT . -P90 M.C.S ye çevriliyor.

Ama üzülmeyin 2-3 güne kalmaz yenisi çıkacak ve bende hemen sizinle paylaşıcam. Çünkü kod yazmak kolay birşey değil. Bir daha ki versiyonunda umarım marketin yarısını ayarlarım. Şimdi indirme linklerine ve VİRUSTOTAL a geçelim.

Virus Total:
https://www.virustotal.com/url/2e67d55e3a71c8bed83aa2463bc9943c8ded7fe3d0bb2b9488f02b8cd1ba13da/analysis/1358884581/
İndirme Linki:

Arkadaşlar özür dilerim önceki verdiğim programın IIEM Codlarında sorunlar varmış yeni tespit ettim buyrun bunlar sağlam olanlar tekrar özür diliyorum.

Birde kanıt gösterelim >
j7fd4.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
j7fdy.jpg

NOT: Anlatım tamamen bana aittir.

Yapımcı: Xansh Yukushi
Çevirmen Cod:IIEfsaNeII
Paylaşan:IIEfsaNeII

Uyumluluk hatası alan arkadaşlar konudada belirttim Pblauncheri yedekleyin demiştim. PbLauncher ile tekrar oyuna girin ve görev yöneticisinden Hizmetler bölümünden(Oyun açıkken)"sppsvc" Sağ klıyor işlemi başlat diyoruz ve oyunu kapatıyoruz baştaki işlemleri tekrar yapıyoruz. EĞER HALA YAPAMIYORSANIZ BANA ÖZEL MESAJ ATIN VEYA /// Adresinden ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
virüs tarama sonuçları;

Arkadaşlar özür dilerim önceki verdiğim programın IIEM Codlarında sorunlar varmış yeni tespit ettim buyrun bunlar sağlam olanlar tekrar özür diliyorum.

NOT: Hile demek zaten virüs demektir arkadaşlar her hilenin içinde virüs vardır. Ama zararsızdır. Ben yinede size yeni virüstotal verdim.

///

Moderatör tarafında düzenlendi:
tekrar tarandı;

çoğunluk trojan olarak tespit edilmiş. w32.hacktool benzeri bir virus bulunsa tamam zararlı değil deriz inanırız.
kullanıcıların özel bilgilerini açığa çıkaran yazılımı bizden desteklemeyi beklemeyin.

kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri