Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar sayın Turkmmo.com üyeleri,
Ne zamandır beklenen Weapon changer- Türkçesiyle Silah değiştirme . Hilesi ile karşınızdayım. Öncelikle yalan yok bunu paylaşırken paylaşsammı paylaşmasammı baya düşündüm.Ama paylaştım sonunda
.
1.Adım > Verdiğim linkten klasörü indiriniz ve Nfinitygames klasörünün içine atınız...
2.Adım > PbLauncher.exe yi siliniz. (Yedeğini mutlaka alın hata verirse düzelticez konunun altında verdim )
3.Adım > Sakın
. Dosyanın ismini değiştirmeyiniz.
4.Adım > Artık size verdiğim dosyadan gireceksiniz oyuna.
5.Adım > Doya doya oynayın.
NOT: Bu bir hile değildir sadece sizde gözükür. Ama eğlenceli tarafı şu ki elinizde mp-7 veya aug a3 varken siz aug gold kullanıyor veya kriss gold kullanıyor olacaksınız.
Ban yeme riski %0.
Arkadaşlar hilenin daha ilk versiyonu...
WeponChangerV1.0.0 > Sadece o yüzden AUG A3'ü AUG GOLD'A,KRİSS SV yi -Kriss GOLD 'a -P90 EXT . -P90 M.C.S ye çevriliyor.
Ama üzülmeyin 2-3 güne kalmaz yenisi çıkacak ve bende hemen sizinle paylaşıcam. Çünkü kod yazmak kolay birşey değil. Bir daha ki versiyonunda umarım marketin yarısını ayarlarım. Şimdi indirme linklerine ve VİRUSTOTAL a geçelim.
Virus Total: https://www.virustotal.com/url/2e67d55e3a71c8bed83aa2463bc9943c8ded7fe3d0bb2b9488f02b8cd1ba13da/analysis/1358884581/
İndirme Linki:
Arkadaşlar özür dilerim önceki verdiğim programın IIEM Codlarında sorunlar varmış yeni tespit ettim buyrun bunlar sağlam olanlar tekrar özür diliyorum.
Birde kanıt gösterelim >
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Anlatım tamamen bana aittir.
Ne zamandır beklenen Weapon changer- Türkçesiyle Silah değiştirme . Hilesi ile karşınızdayım. Öncelikle yalan yok bunu paylaşırken paylaşsammı paylaşmasammı baya düşündüm.Ama paylaştım sonunda
.1.Adım > Verdiğim linkten klasörü indiriniz ve Nfinitygames klasörünün içine atınız...
2.Adım > PbLauncher.exe yi siliniz. (Yedeğini mutlaka alın hata verirse düzelticez konunun altında verdim )
3.Adım > Sakın
. Dosyanın ismini değiştirmeyiniz.4.Adım > Artık size verdiğim dosyadan gireceksiniz oyuna.
5.Adım > Doya doya oynayın.
NOT: Bu bir hile değildir sadece sizde gözükür. Ama eğlenceli tarafı şu ki elinizde mp-7 veya aug a3 varken siz aug gold kullanıyor veya kriss gold kullanıyor olacaksınız.
Ban yeme riski %0.
Arkadaşlar hilenin daha ilk versiyonu...
WeponChangerV1.0.0 > Sadece o yüzden AUG A3'ü AUG GOLD'A,KRİSS SV yi -Kriss GOLD 'a -P90 EXT . -P90 M.C.S ye çevriliyor.
Ama üzülmeyin 2-3 güne kalmaz yenisi çıkacak ve bende hemen sizinle paylaşıcam. Çünkü kod yazmak kolay birşey değil. Bir daha ki versiyonunda umarım marketin yarısını ayarlarım. Şimdi indirme linklerine ve VİRUSTOTAL a geçelim.
Virus Total: https://www.virustotal.com/url/2e67d55e3a71c8bed83aa2463bc9943c8ded7fe3d0bb2b9488f02b8cd1ba13da/analysis/1358884581/
İndirme Linki:
Arkadaşlar özür dilerim önceki verdiğim programın IIEM Codlarında sorunlar varmış yeni tespit ettim buyrun bunlar sağlam olanlar tekrar özür diliyorum.
Birde kanıt gösterelim >
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Anlatım tamamen bana aittir.
Yapımcı: Xansh Yukushi
Çevirmen Cod:IIEfsaNeII
Paylaşan:IIEfsaNeII
Uyumluluk hatası alan arkadaşlar konudada belirttim Pblauncheri yedekleyin demiştim. PbLauncher ile tekrar oyuna girin ve görev yöneticisinden Hizmetler bölümünden(Oyun açıkken)"sppsvc" Sağ tıklıyor işlemi başlat diyoruz ve oyunu kapatı[SIZE=3]yoruz baştaki iş[SIZE=3]lemleri tekrar[SIZE=3] yapıyoruz. E[SIZE=3]ĞER HALA YAPAMIYORSANIZ BANA [SIZE=3]ÖZEL MESAJ ATIN VEYA ///[SIZE=3][SIZE=3] Adresinden [SIZE=3]ul[SIZE=3]aşabilirsin[SIZE=3]iz.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]Çevirmen Cod:IIEfsaNeII
Paylaşan:IIEfsaNeII
Moderatör tarafında düzenlendi:
virüs tarama sonuçları;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Hile demek zaten virüs demektir arkadaşlar her hilenin içinde virüs vardır. Ama zararsızdır. Ben yinede size yeni virüstotal verdim.
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)