HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar DATASUNUCU Yu Nasıl Bilirsiniz??Lütfen Yardımcı Olabilirsiniz???Allah rızası için gerçeği söleyin lütfen
Yardımcı olursunuz bişeyler ayarlarım oyundan söz mesaj atmaniz yeterlidir sadece nasıl bilirsiniz?Server açayımmı açmayımmı cevap larınızı esirgemeyin..
Yardımcı olursunuz bişeyler ayarlarım oyundan söz mesaj atmaniz yeterlidir sadece nasıl bilirsiniz?Server açayımmı açmayımmı cevap larınızı esirgemeyin..Hemşeriyiz galiba nicklerin sonuna bakınca
Dostum ben aldım datasunucu dan kesinlikle tavsiye ederim.Sorunsuz,kaliteli,bugsuz filesleri var.Oyun içi destek süper.Bir dediğini iki etmiyolar.Şahsen ben serverimi 2 kere yanlışlıkla bozdum hiç bişey demediler en baştan kurdular.Başka bilişim olsa heralde yapmazdı.İlgi süper.
Ben sana al derim, aldıkları paranın hakkını veriyolar.
Dostum ben aldım datasunucu dan kesinlikle tavsiye ederim.Sorunsuz,kaliteli,bugsuz filesleri var.Oyun içi destek süper.Bir dediğini iki etmiyolar.Şahsen ben serverimi 2 kere yanlışlıkla bozdum hiç bişey demediler en baştan kurdular.Başka bilişim olsa heralde yapmazdı.İlgi süper.Ben sana al derim, aldıkları paranın hakkını veriyolar.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)