mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

öncelikle selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lahy1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu konuyu doğru yeremi açtım abilmiyorum ama yusuf poalt injektör adli injektörü indirip kullanmak istrediğimde üyeliğim çalındı bilginize kimsenin bilmediği üyeliğğim ile ilgili olarak gerek bu site gereksi adı gecen sahıs hakkında yasal takibi başlatmıs bulunuyorum kendim avuaktım durum ile ilgili olarak site yöneticilerini yardımlaşmaya davet ediyorum selamlar

Polatyusuf un yeni bir hacki olmadığı için suç sende ve bu sitedeki hiçbir hackden turkmmo sorumlu değildir !
Ve suç her zaman hacki kullanandadır!
Git biraz forum kurallarını oku bence !

bu konuyu doğru yeremi açtım abilmiyorum ama yusuf poalt injektör adli injektörü indirip kullanmak istrediğimde üyeliğim çalındı bilginize kimsenin bilmediği üyeliğğim ile ilgili olarak gerek bu site gereksi adı gecen sahıs hakkında yasal takibi başlatmıs bulunuyorum kendim avuaktım durum ile ilgili olarak site yöneticilerini yardımlaşmaya davet ediyorum selamlar

formda diyorki kullanilan hack den kullanici mesuldur... Cunku bu bİr hack kardes sana kimse zorla kullan demedİ odavadan bse cikmaz bosuna masraf yamissin...

Bilmediğiniz güvenilir olmayan hileleri indirirseniz olacağı budur, TURKMMO Hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz kuralları incelerseniz anlarsınız ne demek istediğimiz, kilit.

ben turkmmo yu sorumlu tutmuyorum beyelr basınıza gelmesin diye uyarıda bulunuyorum yarın savcılığa gerekli basvuruyu yapcıam zaten burdaki amacım baskalarınında zarar görmemesi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri