xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

İnternetime Tekrardan Kavuştum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasarusta01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cuma günü finalden çıkıp eve geldiğimde internetimin kesik olduğunu fark ettim.Modemin ışıkları yanmıyordu.4-5 defa reset atıp bağlanmayı denesemde bir sonucu varamadım.
Hemen müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdim.İnternetimin modeme ulaşmadığını belirttiler.

Hafta sonuna denk gelmesi iğce canımı sıkmıştı biliyordum pazartesine sarkacaktı.Pazartesi günüde arayan soran olmayınca sinirle müşteri hizmetlerini tekrar aradım.Müşteri memnuniyetini bu şekildemi sağlıyorsunuz filan gibi konuşmalardan sonra arıza kaydını acil duruma aldıklarını söylediler.Bugün sabah ise eve bir ekip geldi ve internet kablomun direğe bağlı olduğu yerden bir bölümünün kopmuş olduğunu söylediler.Onarım yapıldıktan sonra netime tekrardan kavuştum ve forumda aktif olmaya yeniden başlıyorum.

Olayı detaylı anlatmamın sebebi internetim bağlanınca net hızım 7-8 iken kontrol ettiğimde 1-2 ye düşürülmüş olmasıydı.

Net hızı düşük olan arkadaşlar müşteri hizmetlerini arasınlar güncelleme yaparak hızınızı yükseltiyorlar şuan internet hızım tekrar 7-8 civarı oldu.

Aranıza tekrardan dönmeyi kutluyorum her yoruma + REP verilecektir :)

Hayırlısı bakalım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri