HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Karakter Değişikliği Tıkla
Sonra İptal Et Logo Tekrardan gelir çözüm bu
denemedim sanıyorsun herhal senin gibi alıntıcılar denemesi lazım konuyu açan kişiye özel mesaj gönderildi başka bir yere ışınlandıktan sonra oyunu açıp kapatmadın sürece tekrar gelmiyor o logo .
denemedim sanıyorsun herhal senin gibi alıntıcılar denemesi lazım konuyu açan kişiye özel mesaj gönderildi başka bir yere ışınlandıktan sonra oyunu açıp kapatmadın sürece tekrar gelmiyor o logo .
Sen neyin kafasındasın yardım etmeye çalışıyorum laf çarpıtıyorsun bilmiyorsan bakmayacaksın istemeyeceksin yardım
eğer ki ben alıntıda yapiyorsam da bil ki sen benim alıntılarımı zaten 1 2 yıl sonra warez olarak toparlarsın alçaktan yukarıya doğru bakmaya devam edin
ben tartışcak bir konu oluşturmadım sadece senin facebook ta olsun bazı paylaştın konularda benim diye paylaşım yaptın konular başkaları tarafından paylaşılanlar oldu onun için söyledim dünkü yeni çocuk degiliz pvp açıp şunu ekliyelim diyenSen neyin kafasındasın yardım etmeye çalışıyorum laf çarpıtıyorsun bilmiyorsan bakmayacaksın istemeyeceksin yardım
eğer ki ben alıntıda yapiyorsam da bil ki sen benim alıntılarımı zaten 1 2 yıl sonra warez olarak toparlarsın alçaktan yukarıya doğru bakmaya devam edin
Eyvallah Hocam Söylediğin Gibi Tek Tek Yaptım Bakalım İnşallah Olur Paylaşımın İçin Teşekkür Ederim 

Hocam Bir Kaç Kodu Yanlış Yazdım Galiba Bana Bir Yardımcı Olurmusun Acaba ? Birde İndex e Yazdıkdan Sonra Kaydediyorum Çıkıyorum Tekrar Girdiğimde Kod Silinmiş Oluyor Bi Yardım Etsen Hocam ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)