- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben PC me Minecraftı indirdim.PC'min özelliklerini isterseniz Resim yolu ile atabilirim.İşletim sistemim W8 Lisanslı Grafik ayarlarını filan değiştirdim Game Booster 3 indirdim ama yok tık yok.
- Konular
- 145
- Reaksiyon Skoru
- 133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Optionstan ayarı var ufacık birşeyle ortadan kalkıyo o ayar
Ayarlar Gir Options İlkönce Dili Ayarla Language Aşşağıdan Türkçe yap sonra optionsta aşşada video ayarları var ordan sağda türkçe yaptında normal yazan birşey vardır onu KÜÇÜÇÜK YAPARSAN.. DÜZELİR kasma tamamen MİNECRAFT SİLDİM OLSAYDI ELİMDE FOTO ÇEKİP ATARDIM
Ayarlar Gir Options İlkönce Dili Ayarla Language Aşşağıdan Türkçe yap sonra optionsta aşşada video ayarları var ordan sağda türkçe yaptında normal yazan birşey vardır onu KÜÇÜÇÜK YAPARSAN.. DÜZELİR kasma tamamen MİNECRAFT SİLDİM OLSAYDI ELİMDE FOTO ÇEKİP ATARDIM- Katılım
- 8 Haz 2012
- Konular
- 63
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
o donma minecraft ilgili bendede donuyor işlemci süper oldu halde 4gb ram var gine kasıyor yapcak bişi yok işlmeci ale alakalı değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)