Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler ben server kiralamak istiyorum.ATM yoluyla ücreti yatıracam ama yaşım 17. Garanti bankasında tc isteniyormu_?
Bu tc yi bilişim görecekmi.Çünkü benim yaşım tutmadıgı için başkasının tcsiyle göndericem.. Cevaplarsanız sevinirim.!
Bu tc yi bilişim görecekmi.Çünkü benim yaşım tutmadıgı için başkasının tcsiyle göndericem.. Cevaplarsanız sevinirim.!
Beyler ben server kiralamak istiyorum.ATM yoluyla ücreti yatıracam ama yaşım 17. Garanti bankasında tc isteniyormu_?
Merhaba, TC kimlik numarası fişlerde tam olarak gözükmez ilk 2 rakamı ve son 2 rakamı gözükür diğer rakamlar *** şeklindedir.
Dilerseniz bizim sunucularımızı tercih edebilirsiniz,
Sitemiz; www.nortonbilisim.com
İletişim; destek@nortonbilisim.com
satis@mt2-sunucu.com
www.mt2-sunucu.com
Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.
Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :
Örnek şablona göre açınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)