Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bakımı şimdi yapmak aklınıza geldi pardon ama?? biz burada 3-4 gündür onay bekliyoruz siz gidiyorsunuz bakım yapıyorsunuz bari gününde onay verseniz admin bey tek başınıza yapınca tabi yoğun oluyorsunuz yanınıza yardımcı almayı düşünmedinizmi ? yani burada müşterilerinizin gerek olsa playerlerinizin userlerinizin beklenmeye ne hakları var dimi ? en geç 48 saat diyorsunuz aradan 72 saat geçicek @admin; yani ben beklerim ama böyle yaparsanız user kaybına uğrar ... Dileğim şudur ki inşallah MmoMt2 User Kaybetmez ve eskisi gibi Türkiyemizin En iyi Serveri olarak devam eder...
Not olarakta: Sabrım Taşıyor 4 gün oldu Onayım Gelmedi siz dün başlamışsınız bakımınıza yani bakım yoğunluğu çalışmasını bahane sürmeyin ondan önceki 2 gün nerde kaldı ozaman ???
Not olarakta: Sabrım Taşıyor 4 gün oldu Onayım Gelmedi siz dün başlamışsınız bakımınıza yani bakım yoğunluğu çalışmasını bahane sürmeyin ondan önceki 2 gün nerde kaldı ozaman ???
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu Açmayı Kesermisin?
Biz Zamanında Online Market Açılmadan Önce 2 Ay Bekledim Editlerimizin Gönderilmesi İçin Sen 4 Gün Bekleyemiyosun.
Böyle Devam Edersen Biraz Zor Senin İşin.
Eğer Kabul Edersen Tüm Sorumluluklarını Saniyesinde Onaylar Admin.Kabul Et Sorumlulukları Edit Kaybı v.b Olursa Admine Başvurmayacağını Kabul Et Şuan Şu Saniye Onaylar.
Biz Zamanında Online Market Açılmadan Önce 2 Ay Bekledim Editlerimizin Gönderilmesi İçin Sen 4 Gün Bekleyemiyosun.
Böyle Devam Edersen Biraz Zor Senin İşin.
Eğer Kabul Edersen Tüm Sorumluluklarını Saniyesinde Onaylar Admin.Kabul Et Sorumlulukları Edit Kaybı v.b Olursa Admine Başvurmayacağını Kabul Et Şuan Şu Saniye Onaylar.
Son düzenleme:
ozaman neden şimdiye kadar yapmadılar bakımı Kasımın 16 sında diyorlardı 3 ay oldu illa bugunmü olucaktı yani =?
ozaman neden şimdiye kadar yapmadılar bakımı Kasımın 16 sında diyorlardı 3 ay oldu illa bugunmü olucaktı yani =?
Arkadaşım Sen Ne Zaman Hasta Olacağını Biliyormusun?
Adminde Ne Zaman Sorun Çıkıcanı Bilemiyor Adam Ermişmi Nerden Bilsin Bu Gün Sorun Çıkıcanı.
Sana Özelmi Yapıyo Bu Bakımı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)