farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Selamlar Turkmmo 'KuTSaLDoN'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KuTSaLDoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 999
Hoşgeldin kardeşim.
Yaşın küçükmüş ama bu fazla bir şey ifade etmiyor buradaki çoğu kişi senin abin ablan onlarla iyi geçinmeye bak ve tavsiyemi dinle 1 veya 2 sene sonra SMS ye giriceksin yada OKS bilmiyorum işte kardeşimde seninle yaşıt fazla oyuna kaptırma kendini ve oyuna fazla para harcama kardeşim ileride pişman olursun normal oynaman iyi ama bağımlısı olma.
iyi Forumlar

Hoş geldin.Hesabının güvenliğine daha çok dikkat et bunlarla ilgili sorunlarını forumda bulabilirsin (:

@TheAPAK

Benden Büyüklere Göre Web'de Daha Bilgiliyim Diyebilirim Akıl Yaşta Değil Baştadır Diye Boşa Dememişler.Artık Günde 1 Saat Giricem Fazlada Para Veremem Zaten

@Stero0

O Konuda Sıkıntım Yok

@TheAPAK

Benden Büyüklere Göre Web'de Daha Bilgiliyim Diyebilirim Akıl Yaşta Değil Baştadır Diye Boşa Dememişler.Artık Günde 1 Saat Giricem Fazlada Para Veremem Zaten

Kardeşim senin küçük olman bilgisizliğini göstermez sana kötü bir şey demedim. Sanal alemdeki bilginin pek bir önemi yok kardeşim Web'deki bilgilerine güvenip büyüklerine saygısızlık yapmamaya calış tecrübe bazı şeylerden daha üstün sadece sana öneride bulundum yanlış anlama beni

Kardeşim senin küçük olman bilgisizliğini göstermez sana kötü bir şey demedim. Sanal alemdeki bilginin pek bir önemi yok kardeşim Web'deki bilgilerine güvenip büyüklerine saygısızlık yapmamaya calış tecrübe bazı şeylerden daha üstün sadece sana öneride bulundum yanlış anlama beni

Galiba Kendimi Yanlış Anlattım Ben Kendimi Anlatmak Amaçlı Öyle Söyledim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri