HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni Admin Panelim Niyahet Bitti 
- Kodlama 0'dan yapılmıştır
- Hiçbir yerden kod alınmamış baştan yazılmıştır
- Form işlemleri JS Desteklidir sayfa yenilenmeden işlem yapılır
- Tasarım Çekilmemiştir Parayla Satın Aldk (Fatura Gösterebilirim)
- Site ve admin panel bağlantıları yeni bir kullanıcıdan yapılır bu sebeble server sahibi root şifresi değiştirse bile admin panel ve siteye bağlanabilir yeni kullanıcıya bizden başkası giremez
- Eğer bilmeden yeni kullanıcıyı silerse admin panelde hata verir ve emin kullanıcısını tekrardan kurar
- Müşteri eklerken admin panel sqlleri jaxen sqlleri panel sqllerini otomatik olarak kurar.
ve şuanda aklıma gelmeyen bir çok özellik
Konunun yanlış anlaşılmasını istemem satış yapmıyorum sadece ben yaparken merak eden arkadaşlarım vardı hem onlara göstermek için hemde sizler görün istedim

- Kodlama 0'dan yapılmıştır
- Hiçbir yerden kod alınmamış baştan yazılmıştır
- Form işlemleri JS Desteklidir sayfa yenilenmeden işlem yapılır
- Tasarım Çekilmemiştir Parayla Satın Aldk (Fatura Gösterebilirim)
- Site ve admin panel bağlantıları yeni bir kullanıcıdan yapılır bu sebeble server sahibi root şifresi değiştirse bile admin panel ve siteye bağlanabilir yeni kullanıcıya bizden başkası giremez
- Eğer bilmeden yeni kullanıcıyı silerse admin panelde hata verir ve emin kullanıcısını tekrardan kurar
- Müşteri eklerken admin panel sqlleri jaxen sqlleri panel sqllerini otomatik olarak kurar.
ve şuanda aklıma gelmeyen bir çok özellik

Konunun yanlış anlaşılmasını istemem satış yapmıyorum sadece ben yaparken merak eden arkadaşlarım vardı hem onlara göstermek için hemde sizler görün istedim
Ellerine sağlık Emin.
Gerçekten harika bir panel olmuş. Zaten senin gibi birinden de bu beklenebilirdi..
Gerçekten harika bir panel olmuş. Zaten senin gibi birinden de bu beklenebilirdi..

Ellerine sağlık Emin.
Gerçekten harika bir panel olmuş. Zaten senin gibi birinden de bu beklenebilirdi..![]()
eyvallah kardeşim
yorumun için sağolŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)