Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Kule Yapma Tekniqi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IID4RKL0RDII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Sizce Gerekli Bir Konumu

• Evet Çogu Kişi Bilmiyor

• Hayır Herkez Biliyor

• Evet Ama İyi Anlatamamışsın

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

IID4RKL0RDII

Level 5
TM Üye
Konular
78
Online süresi
1h 23m
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Metin2 nin Çok eskileri bilir bu taktigi Ben Şayet 10 dk bir azo kesiyordum bu Taktikle Bilen Bilir eski Azoculardanım.Merkürde Çarımın Adı IID4RKL0RDII
Arkadaşlar Anlatıma Geçelim Arkadaşlar Ama İlk Önce Kulenin Genel Ögelerini Bilelim

Şeytan Kulesi Klavuzu (kat 1-9)

Son zamanlarda fazla çok konuşulan şeytan kulesi klavuzunu paylaşmak istedim...

1.Kat
Dayanıklılık Metini'ni kesip 2. kata çıkıyoruz...

2.Kat
2.kattaki butun mobları temizliyoruz 3. kata geçiyoruz

3.kat
Bütün mobları kesip şeytan kralı(boss)u kesiyoruz

4.kat
Önümze cikan seytan metinini kesiyoruz ve 5 kata çıkıyoruz

5.kat
15 dakika içinde 8 adet metin arasından doğru metini parcalayıp 6. kata geçiyoruz...

6.kat
Üstümüze gelen çirkin şeytanlardan düşecek olan anahtarlar ile doğru muhürü bulup anahtarları kullanıp açıyoruz ve bizi seytan kulesi demircisine yolluyor demirci ile konuştuktan sonra en az 75 lvl birisinin yanınızdan bulunması ve demirci ile onun konuşması gerekiyor.

Gelelim merak edilen konuya...

7.kat
Metin taşlarını kırıp Elit Hayalet Kulesi haritasını bulumalıyız.Taşlardan çıkan Bilinmeyen Eski kutuyu kırıp içinden çıkan
Elit Hayalet Kulesi haritasını bulmalıyız yalnız oyun buradada bize yardım etmiyor...Kutulardan çıkıcak olan 4 haritadan 3 tanesi sahte
Doğru haritayı bulup sağ tıkladığımızda bizi bir üst kata çıkartıcak...

Önemli: Haritaya tıklamadan önce Bütün party üyelerinin hazır olmasını bekleyin ardından sizi 8.kata yolluyor ancak
Hepiniz Büyük savasa hazır olmalısınız...

8.Kat
Mobları öldürün ve Elite Conseal Şeytan Anahtarını bulun yine her zmanki gibi sahte anahtarlar mevcut
bu size yardımcı olmayacaktır...Doğru anahtarı buldugunuzda odanın sonuna doğru koşmaya başalayın
ve anahtar ile anıt tasına tıklatın.Ve doğru anahtar bulundugunda oyun sizi son ve önemli odaya atıcak

9.Kat
Azrail ile final savasına hazır olun.Azraili arayın ve ataklarınızı sadece onun üstüne yoğunlaştırın.
Azrail öldüğü anda diğer canavarlar ortadan kaybolacaktır.Azrailin kutusundan şans faktörüne bağşlı olarak
90 ve 85 lvl metinin verdiği silah ve zirhların yanında 66 lvl sura ninja shaman ve savasçı zırhı çıkabilir...
(50% ihtimalle 66 lvl ve üstü item ve 50% ihtimalle 65 lvl ve altı item çıkabilir)

Arkadaşlar Bunun pack ile alakası yok .
Öncelıkle bunu 100'lerce kez denedim.
Şunu Bileleim Önce Tek Başınıza Kule Yapmanız %50.
Eğer Yanınzda Bir bedensel Varsa %100 :)

Nasıl mı ?

4. Katta Metini Kesin.
At Üstünden Değil.
Slotlarla Beraber Kesin ( Beni Burada Çok Attı )
Aynen 60 Metinide Öyle Kesin .

Mühür : Arkadaşaniz Ata Binsin Ortaya Geçsin Slotları Keserken Siz Okculara Dalın.
Seri Bir Şekilde ( arkadaşinizda Dc olmasın ) çok fazla slot var ise hemen beyaz bayrak atın.
Kenara geçin sonra skll ile kesin zaten çevirme ile çoğu slot çirkin olmadan ölüyor :)

Demirci Katını Bılıyorsunuz Zaten Slotları Yavaş yavaş Temizleyin yeter .

Yukarda Metinleri Yine At Üstündn Kesmeyin.
Kesinlikle Slotlarla Beraber Kesin

Harita Katı.

Burda Slotları Kenara Toplamadan Kesmeye kalkarsanız İsterseniz 5 kişi olun 5 nizide atar.
Slotlrı kenara Toplayın.Cesaret Pelerini Basın Slotlar üstünüze Gelirken En Dibe Geçin Bekleyin Slotlar Üstünüze Doğru Gelmeye başlayınca Bırakın Kessinler sizi Sonra Kalsın beyaz bayrak basın metini yavaştan yavaştan kesmeye başlayın at üstünden kesin.
slot çıktımı skll ile Kesin slotları .

Üst Katta anahtar Çıkartın (azrail'i kesmeden 2 anahtar alırsanız bu katta hiç oyalanmazsınız)

Gel Gelelim Azrail Katına. Slotları Temizleyin Temizleyinki . Azrail Tam Ölürken Oyundan Atmasın :)

Şimdi Gelelim 10 Dk da Azrail Kesme Tekniqine

2 Tane Çarla Çıkın Bir Çarla Hiç Birşeye Dokunmayın
Evet Arkadaşlar Üsteki Gibi Kule yi Yapın 7.Katta 2 Edvanter Eski Kutu Biriktirin.Hiç Birşeye Dokunmadıgınız Çara Verin.
Sonra 2 Edvantere Dokunmadan Yere Düşenleri Toplayın.
Yere Düşürdügünüz Çarla Yere Düşenleri Toplayıp.Teker Teker Açın.
Zin-Sa Gui Haritası Düşünce Alıp Sag Tıklayıp Üst Kata Çıkın.
Sonra 8. Katta 1 Tane Anahtar Bulup Yukarı Çıkmayın 7-8-9 Tane Felan Fazladan Düşürün.
Az Bir Potunuz Kalınca Çıkıp Azraili Kesin.

Buraya Kadar Kule Yapmanız Uzun Sürecektir. Sonrasında Çok Hızlı Olacak

Sonra Kuleden İnince Kutular O Çarda Kalsın
Kutuların Oldugu Çarla Kesinlikle Metin Kesmeyin.(Kutular Kaybolur)
2. Katta Kutuların Oldugu Çara Girip Teker Teker Açın Kutuları Bir Yandanda Zin-Sa Gui Haritalarını Yerden Alın.
Burada Zin-Sa Gui Haritasının Çıkma İhtimali %45 dir. Yanı Şansa Baglıdır. Belkide 1 Edvanter Harita Çıkar.(Belkide Daha Fazla...Bol Şanslar...) Sonra 1 Haritaya Sagtıklayın 8.kata Çıkarsınız Sonra Fazladan Düşürdügünüz Anahtala Üst Kata Azrailin Yanına Gidin ve Kesin Sonrasında Haritaları Depoya Koyun Kata Çıkarken Haritaları 2. Çarınıza Teker Teker Alıp Öyle Çıkın Kuleye.Vede Haritayı Aldıgınız Çarla Kesinlikle 1. Katta Metin Kesmeyin Harita Kaybolur.Bide 1.Katta Birisi Olmasın Ki Tek Başınıza Çıkın Azraile....
Bu Taktikle 3 Günde 1-2 Edit Aldıgını Biliyorum.Azrailden Düşürdüklerimi Satarak

Hepinizden Yorumlarınızı Ve Replerinizi Bekliyorum.Hepinize BoL Şanslar...
:ka19:

Yapmayan Arkadaşlar Yorum yapın Anlamadıgınız Yerleri Tekrar Anlatırım.
Alıntı yapmayın Lütfen Yaparsanızda IID4RKL0RDII dan Alıntıdır Yazın.
Emeqe Sayqı

Son düzenleme:
Yorumlarınızı Bekliyorum

Emeqe Saygı Hiç Yorum Yokmu ?
Bu yazıyı 30 dk Sizler İçin Yazdım Sabit Konu Olacagını Düşünmüştüm Hatta

Emeqe saygı bence çok yararlı bi konu bizzat Denedim ve yaptım teşşekkürler İnş sabit konu olur.+rep:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri