Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gm okurmusunuzlÜtfen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DisCo2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 450

Sizce Haklımıyım

• Ewet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DisCo2

Level 1
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bundan 1.5 yıl önce Ban aldım Küfür nedeni ile 999 Gün
Tmm küfür ettim Bırı Ss Almış Ben Aslında oyun yönetimine küfür etmedim ...Baskasına kufur ettım
Playerın Sonunda Cm veya Gm yazıyordu.... Beni Rahatsız edıp durdu baskacarınla edıt verım bana elındekını ver deyıp durdu...
Ben de en son kufur ettım... ama ısın aslı sonradan yan carıma gecdıgımde cıkdı aslında ss ı ceken hatırlamıyorum nıckını bır carının nıckını playergm yapmısdı onla kufur etmemı bekleyıp Ss Cekdı ... Tabi ben ıspatlıyamadım bunu sımdı kafama dank ettı...
Benim Cezam Ortalama 20 gunken ben 1.5 yıl emek verdıgım car 1.5 yıldır Banlı.... Bunun Nedeni Nedir Sizce Bence hesap ınceleme bolumu acılarak ıncelersenız hesabımı aslında oyun yönetımıne degıl oyun dan bır kısıye kufur ettıgım ortaya cıkar...Lütfen hesabımı ınceleyınız
hesap Adı:boss11
Nick:J3oSsS
Banlanma Sebebim:Yönetime küfür
Banlanma Tarihi:2011
1.5 yıldır banlı:mad:
Hesabımı ınceleyınız lutfen

2011 yılı içerisinde J3oSsS adında bir karakter banlanmamış.Karakterin adından ve tarihinden emin misiniz?

EWET HESAP ADI:Boss11 engellendi diyor 2012 galiba

GM efendim Benim yerimde olsanız ne yapardınız acaba ben Hıc bır gmye kufretmem bana kendını gm dıye tanıddı ve kufur etmemı sagladı lutfen ılgılenın

Sana tavsiyem ben GM yim diyen kişileri direk olarak SS alman GM nin yan çarı olsa dahi gerekten dememesi gerekiyor kendisini reklam etmez hicbir Gm ve küfür etmek yerine kaale bile almadan konusmayık kapat ardından konusmanın SS sini cekip foruma veya destek.mmomt2.com adresine yollaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri