Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
az once bi konu actım
''admin abi sana msj attım cevap verirmisin''
cevap geldi bir baktım ''onemli konuysa bakacak admin'' bu ne yha dalgamı geciyosunuz bir sms gonderiyoruz daha onun onemli olup olmadıgını bakacakmıs onemli deyilse sil gec bu nasıl bir sey yha dalgamı geciyorsunuz her mesaj'ın bir cevabı olmalı boyle bir sey yapamassınız verdigim cevabın mesajını nasıl vermessiniz yha ama adam tanıdıksa her turlu seyi yaparsınız bu ayrımcılık yüzünden cok adam kaybedersiniz...
''admin abi sana msj attım cevap verirmisin''
cevap geldi bir baktım ''onemli konuysa bakacak admin'' bu ne yha dalgamı geciyosunuz bir sms gonderiyoruz daha onun onemli olup olmadıgını bakacakmıs onemli deyilse sil gec bu nasıl bir sey yha dalgamı geciyorsunuz her mesaj'ın bir cevabı olmalı boyle bir sey yapamassınız verdigim cevabın mesajını nasıl vermessiniz yha ama adam tanıdıksa her turlu seyi yaparsınız bu ayrımcılık yüzünden cok adam kaybedersiniz...
Sizden tek isteğimiz biraz sabırlı olun o kadar kişi özel mesaj yolluyor , illa ki sizede geri dönüş yapılacaktır. 

admin mjsları her gün kontrol ediyor. ama hepsine tek tek geri dönemiyor mlsf. ama bu bildirdiğiniz sorun veya soruyu haletmediği anlamına gelmiyor mlsf. sorununuz. eğer gizlilik içerisinde değil ise bana bildirin bn gerekn yolun ne oldugunu elimden geldiği kadarı ile size izah etmeye çalısayım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)