noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

IceN OYUNA ARA!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan J3resTLeau
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J3resTLeau

Level 7
TM Üye
Konular
320
Reaksiyon Skoru
202
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyuna pek fazla vakıt bulamıordum.son 2 haftadır onlineyım.fakat oyundaki kişileri o kdr hırs bürümüş ki inanılmaz insanlarla karşı karşıya kaldım.kimi kimi itemini çalar kimisi arkadan laf yapar bunlar gerçekten gereksız boş şeyler..oyunda bana konu her ne olursa olsun yardım eden her zman yanımda olan arkdaşlarıma benı tanıyan aramız kötü olsa bıle zamanında dostlugumuz olan herkese tşk ederım.ve özellikle de oLck (ONUR )kardeşime realkıng (şeref )kardeşime DosTLarYeteR (RESUL)kardeşime Jelys erdinç kardeşime SONUMOLDUN (hakan)kardeşime PERİSİ (emine )kardeşime CreaTureS (OZAN) kardeşime aramızda bazen kırgınlıklar olmasına ramen her zaman yanımda oldukları ıcın tşk edıorum eger olduda kalplerını kırdıysam cok özür dılıorum ve bütün mmo merkürserverine oyunda basarılar diliyorum .hepiniz allaha emanet olun kendıze iyi bakın .görüşmek dilegiyle hoşçakalın....:ka19:

Görüşürüz

Gecmis Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)