HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşini iyi yapan bilisimlerden dc kick hack engelli 2013 filesleri var tavsiyem Şanshosting
Ben Metin2 Server Aldım Aldığıma Pişman Oldum Aldığımın 2.Gün Harddiskleri Gitmiş 3 Gün Bekledi Millet ben 2.gündü SAnırım İade Aldım. Server Zaten Ölüydü Yavaşlıtkan Putty'e zor giriyorum. Şuan Corelux'dan aldım sunucumu Süper Hızlı.Arkadaşım dalgamı geçiyosun .
Ben Turksoft kalitelidir diye o parayı verdim bir site için 7 gün sonra cevap verdiler şans hostingle bugun işe başladım şak cevap var şuana kadar gayet iyi ama ben msn den görüşüyorum . Yani Turksoft gibi hosting firmalarıyla kıyaslarsak çok çok daha fiyatının üzerinde oldugunu söyleyebilirim . Üstelik panellerinide beğendim . Türksoftunkinde adam akıllı bi site bile yok hep kapanıyo server ve üstelik hep kendi şirketlerinin reklamlarını yapıyolar .
bak paranı iade bile almışsın turksoft gibi bi yer olsaydı onun için para bile alırlardı ilgileri süper
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)