HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle İyi günler başlıkta belirtiğim gibi güzel bilişimden sw açabilirim adam makinayi falan gösterdi teamwiewirden Sizcede Gvenilirmi lütfen yorum atın Çok kandırıldım bundada kandırılmak istemiyorum
Teşekkürler
Teşekkürler
Geçmiş Şikayet konularına bakarsanız, kendilerinin dolandırıcı olduğunu görmüş olursunuz. Şikayet çok var ve bu işi yapanın küçük bir çocuk olduğunu duydum. Görmediğim için emin değilim.
Umarım üzülmeyeceğiniz biryerle çalışırsınız. İyi günler
Umarım üzülmeyeceğiniz biryerle çalışırsınız. İyi günler
Mahsun Kimdir ? : SiberMMO,GuzelBilisim,EdirneHost & Daha Fazlası Yani Kısacası Kendisi Dolandırıcı Burda Gerçekleri Konuşmak Zor Geliyor Dimi Abisi ?
Şuanki Forumdaki Nicki : ALi19o3
Şuan Forumda Satış Yaptığı Alan Adı ise : www.guzelbilisim.org
Mahsun, Milletin Arkasından Konuşmak Madem Bu Kadar Kolay Abisi Kendi Yaptığın Dolandırıcılıkları bile bile Neden Her Dakika İsim Değiştiriyorsun ?
SiberMMO,GuzelBilisim,EdirneHost, ile Dolandırılan Arkadaşlar Yukarıdaki Nickini Verdiğim Arkadaşı Sıkıştırarak Ücretlerini Geri Alabilirler,
( Tavsiyem Tercih Etmemeniz Paranızı Dışarıdaki Dilencilere Verin Bari Sevap İşlersiniz )
Şuanki Forumdaki Nicki : ALi19o3
Şuan Forumda Satış Yaptığı Alan Adı ise : www.guzelbilisim.org
Mahsun, Milletin Arkasından Konuşmak Madem Bu Kadar Kolay Abisi Kendi Yaptığın Dolandırıcılıkları bile bile Neden Her Dakika İsim Değiştiriyorsun ?
SiberMMO,GuzelBilisim,EdirneHost, ile Dolandırılan Arkadaşlar Yukarıdaki Nickini Verdiğim Arkadaşı Sıkıştırarak Ücretlerini Geri Alabilirler,
( Tavsiyem Tercih Etmemeniz Paranızı Dışarıdaki Dilencilere Verin Bari Sevap İşlersiniz )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)