Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bölüm Kullanıcıları Az Olsun Temiz Olsun .
Bölüme Ben Can Vermiştim
(Credit Hilesiyle)
Eskiler Bilir Bölüm O Zamanlar Pek Fazla Ünlü Değildi.
Bölüme Ben Can Vermiştim
(Credit Hilesiyle)Eskiler Bilir Bölüm O Zamanlar Pek Fazla Ünlü Değildi.
Eskiler Geldi Aklıma Sitelerde F5 BAsıp Klavyelerde Süründüğümüz Günler
O Zaman Daha Eğlenceliydi Sanki Ama Unutmayın Forumu Eski Haline Getirmek Yine Sizin Elinizde ;
Bu Arada Hepinize Teşekkürler , Sizin Sayenizde Süper Moderator Oldum
O Zaman Daha Eğlenceliydi Sanki Ama Unutmayın Forumu Eski Haline Getirmek Yine Sizin Elinizde ;Bu Arada Hepinize Teşekkürler , Sizin Sayenizde Süper Moderator Oldum
Burayı bu hale getiren QuiteHero denen gereksiz herif. Konulara neden kilit vurulduğunu yazmıyor bile. Direk kapat geç ne de olsa kimse bir şey diyemez.
Mesela bu konunun neden kapandığını bir kişi kalksın bana söylesin.
http://www.turkmmo.com/darkorbit/2388434-pbdo-bot-ile-aegis-ozelliklerini-kullanma.html
Forumda daha önce paylaşılmış mıydı?
- Hayır.
Virüs ya da herhangi zararlı bir şey mi içeriyordu?
- Hayır.
Ee o zaman ?
Sonuna Kadar Desteklıyorum Ben Bile arada bir sıkılıyorum adamın kilitledigi konulardan yaptıgı olaylardan kafası ne eserse onu yapıyor ve dorumda uye sayısınnın düşmesine neden oluyor onun modluguna karşıyım ben
​Yinede modun arkasından konuşunca QuietHero deli olacak size.Depentsi uzmanken bile görmüşlüğüm var.Hele o VDS botting işlemlerinde ben hep birinci gelirdim.
![]()
Sizin bu dediklerinize bakıpta sinirlenecek degilim ben HİÇ BİR KONUYU KİLİTLERKEN CEVAPSIZ BIRAKMADIM ne darkorbitte ne pvp tanıtımlarda nede Knight Online'de her bölümümle itina ile ilgileniyorum @OnurBedirhan; hic birşeyi bilmeyip görmeyip yorum yapıyorsun çocuk gibi hareketlerin var sen gitte kumla falan oyna.
dipnot: Depents'i cok severim kücük düşürmek istemiyorum fakat kendisini 2-3 kez konuları cevap vermeden kapatma diye özel mesajla uyardıgımı hatırlıyorum umarım kendiside hatırlıyordur.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizin bu dediklerinize bakıpta sinirlenecek degilim ben HİÇ BİR KONUYU KİLİTLERKEN CEVAPSIZ BIRAKMADIM ne darkorbitte ne pvp tanıtımlarda nede Knight Online'de her bölümümle itina ile ilgileniyorum @OnurBedirhan; hic birşeyi bilmeyip görmeyip yorum yapıyorsun çocuk gibi hareketlerin var sen gitte kumla falan oyna.
dipnot: Depents'i cok severim kücük düşürmek istemiyorum fakat kendisini 2-3 kez konuları cevap vermeden kapatma diye özel mesajla uyardıgımı hatırlıyorum umarım kendiside hatırlıyordur.
Tabiki Böyle Bir Olay Var Ben Burdada Söyledim , Mesaj Olarakta Söyledim Bölüm Kurallarına Göre Pbdo-Bot Konuları Sorgusuz Kapatılacaktır Diye Bir Uyarı Var , Tamam Direk Kapatılan Çoğu Konuyu Ben Kapatmadım Ama Bölüm Kurallarında Böyle Bir Kural Var.
Lütfen Konu Tekrar Açılmasın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...