Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Daha dün gibi hatırlıyorum buralarda millete moderatörlük tasladığın günleri 
Herkes sana laf sokuyordu sanane, sen modmusun filan diyorlardı
O zaman forum çok zevkliydi, Bir konu açtığımızda 5dkda 10cevap gelirdi, Sürekli güncel hileler paylaşılır, bot *****ları, credi uri taktikleri, gemi tanıtımları havada uçuşurdu
Sonra bir sabah baktım ki ismin kırmızı renk olmuş
aradan biraz zaman geçince yeşil oldu. Şimdi süpermod olmuşsun.
Hayırlı olsun ne diyim

Herkes sana laf sokuyordu sanane, sen modmusun filan diyorlardı

O zaman forum çok zevkliydi, Bir konu açtığımızda 5dkda 10cevap gelirdi, Sürekli güncel hileler paylaşılır, bot *****ları, credi uri taktikleri, gemi tanıtımları havada uçuşurdu

Sonra bir sabah baktım ki ismin kırmızı renk olmuş
aradan biraz zaman geçince yeşil oldu. Şimdi süpermod olmuşsun.Hayırlı olsun ne diyim

Teşekkürler
kutlama bölümüne açınız. Kilit
demesini sabırsızlıkla bekliyoruz)
hahahaha

aynısını bende bekliyorum sabahtan beri

Bölümde Gözle görülür bir Azalma var evet.Ancak bunun Depents ile İlgisinin olmadığını Düşünüyorum.Elinden geleni yaptığına inanıyorum.
Çoğu Konunun cevapsız kapatılması , Bazense gerçektende hatalı yere kapatılması Buna neden olmuş olabilir..
Bunları düzeltmek Sizlerin ve bizlerin elimizde olduğunuda Unutmayın.
Bu tür Kutlamalar için , Depents'in profiline mesaj göndermeniz , onun içinde Bölüm içinde daha iyi olur
Çoğu Konunun cevapsız kapatılması , Bazense gerçektende hatalı yere kapatılması Buna neden olmuş olabilir..
Bu tür Kutlamalar için , Depents'in profiline mesaj göndermeniz , onun içinde Bölüm içinde daha iyi olur

Bölümde Gözle görülür bir Azalma var evet.Ancak bunun Depents ile İlgisinin olmadığını Düşünüyorum.Elinden geleni yaptığına inanıyorum.
Bu tür Kutlamalar için , Depents'in profiline mesaj göndermeniz , onun içinde Bölüm içinde daha iyi olur![]()
Ben depentsle alakalı demedim ki
Depentsle ilgili hatırladıkalrımı anlattım sadece

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
)