Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Depents süpermod olmuşsun :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan safakbabaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Daha dün gibi hatırlıyorum buralarda millete moderatörlük tasladığın günleri :)
Herkes sana laf sokuyordu sanane, sen modmusun filan diyorlardı :D
O zaman forum çok zevkliydi, Bir konu açtığımızda 5dkda 10cevap gelirdi, Sürekli güncel hileler paylaşılır, bot *****ları, credi uri taktikleri, gemi tanıtımları havada uçuşurdu :)
Sonra bir sabah baktım ki ismin kırmızı renk olmuş :D aradan biraz zaman geçince yeşil oldu. Şimdi süpermod olmuşsun.
Hayırlı olsun ne diyim :)

Bölümde Gözle görülür bir Azalma var evet.Ancak bunun Depents ile İlgisinin olmadığını Düşünüyorum.Elinden geleni yaptığına inanıyorum.

Çoğu Konunun cevapsız kapatılması , Bazense gerçektende hatalı yere kapatılması Buna neden olmuş olabilir..

Bunları düzeltmek Sizlerin ve bizlerin elimizde olduğunuda Unutmayın.

Bu tür Kutlamalar için , Depents'in profiline mesaj göndermeniz , onun içinde Bölüm içinde daha iyi olur :)

Bölümde Gözle görülür bir Azalma var evet.Ancak bunun Depents ile İlgisinin olmadığını Düşünüyorum.Elinden geleni yaptığına inanıyorum.

Çoğu Konunun cevapsız kapatılması , Bazense gerçektende hatalı yere kapatılması Buna neden olmuş olabilir..

Bunları düzeltmek Sizlerin ve bizlerin elimizde olduğunuda Unutmayın.

Bu tür Kutlamalar için , Depents'in profiline mesaj göndermeniz , onun içinde Bölüm içinde daha iyi olur :)

Ben depentsle alakalı demedim ki :)
Depentsle ilgili hatırladıkalrımı anlattım sadece :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri