Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu konuyu açma sebebim , siz konuyu açarken daha dikkat etmenizdir.
Bazı arkadaşlarımız güzel bir hile paylaşıyor , anlatımda güzel , virüs total linkini veya jotti (Biz Virüs Total tercih ediyoruz , jottinin kapasitesi az) koyuyor .
Altınada not geçiyor ;
arkadaşım iyi güzel not geçmişsin de hilede Trojen var. 1 Tane bile Trojen olur ise o konu editlenir & kilitlenir.
Virüs taramasını yapmadan önce Dosyayı rar haline getiriyorsunuz , bunu YAPMAYIN.
.dll ve .exe dosyalarını önce VİRÜS TOTAL 'de taratın daha sonra rar haline getirin.
Bazı arkadaşlar soruyor ,
yok şu üyenin ki neden kapatılmadı veya benim açtığım konulara da şikayet geliyor neden kapatılmıyor Trojen var.
Arkadaşım ben alıntı mı yaptım ? Veya bir başka üyeye ait hileyi mi paylaştım ?
Kendi yaptığım program , hile v.b paylaşıyorum (Trojen olsada)
Benim paylaştığım konularda virüs olmaz , diyelim ki oldu o konuyu editler ve kapatırım , tabi konuda sözü geçen programı ben yapmadıysam .
Eğer ben yapmış isem zarar gelmez.
Evet arkadaşlar asıl anlatmak istediğim eğer kendi hileniz ise onaylanmasını bekleyin ( Trojen var ise) aksi taktirde zaten Trojenli paylaşım yasak.
Eğer farklı bir yerde gördüğünüz hileyi paylaşıyor iseniz ilk önce o hileyi taratın.
Trojen - Keylogger var ise zaten paylaşmak yasaktır.
Ek olarak paylaştığınız hile fixlendi ise konuda belirtiniz.
Bunun dışında eğer herhangi bir hileyi açamıyorsanız , hata veriyor ise açtığınız konun başlığında mutlaka ama mutlaka ' [Yardım İsteği] ' bulunmak zorundadır , aksi taktirde yardım alamazsınız.
Hile paylaşmadan önce lütfen bölüm kurallarını okuyun , ek olarak Genel Forum kurallarına da göz atın.
Genel Forum Kuralları
Umarım bu uyarıyı dikkate alırsınız..
İyi Forumlar..
Bazı arkadaşlarımız güzel bir hile paylaşıyor , anlatımda güzel , virüs total linkini veya jotti (Biz Virüs Total tercih ediyoruz , jottinin kapasitesi az) koyuyor .
Altınada not geçiyor ;
Hilede virüs vardır fakat zararsızdır kullanmak istemeyen indirmesin..
arkadaşım iyi güzel not geçmişsin de hilede Trojen var. 1 Tane bile Trojen olur ise o konu editlenir & kilitlenir.
Virüs taramasını yapmadan önce Dosyayı rar haline getiriyorsunuz , bunu YAPMAYIN.
.dll ve .exe dosyalarını önce VİRÜS TOTAL 'de taratın daha sonra rar haline getirin.
Bazı arkadaşlar soruyor ,
yok şu üyenin ki neden kapatılmadı veya benim açtığım konulara da şikayet geliyor neden kapatılmıyor Trojen var.
Arkadaşım ben alıntı mı yaptım ? Veya bir başka üyeye ait hileyi mi paylaştım ?
Kendi yaptığım program , hile v.b paylaşıyorum (Trojen olsada)
Benim paylaştığım konularda virüs olmaz , diyelim ki oldu o konuyu editler ve kapatırım , tabi konuda sözü geçen programı ben yapmadıysam .
Eğer ben yapmış isem zarar gelmez.
Evet arkadaşlar asıl anlatmak istediğim eğer kendi hileniz ise onaylanmasını bekleyin ( Trojen var ise) aksi taktirde zaten Trojenli paylaşım yasak.
Eğer farklı bir yerde gördüğünüz hileyi paylaşıyor iseniz ilk önce o hileyi taratın.
Trojen - Keylogger var ise zaten paylaşmak yasaktır.
3: Virustotal sonuçlarında keylogger-trojan bulunan konular editlenecektir.Diğer tür zararsız virus bulunan hilelerin download linkinin yanına virus olduğuna dair not bırakılacaktır.(Eğer bu notu silerseniz ilk uyarıdan sonra konunuz anında kilitlenir.)
Ek olarak paylaştığınız hile fixlendi ise konuda belirtiniz.
Bunun dışında eğer herhangi bir hileyi açamıyorsanız , hata veriyor ise açtığınız konun başlığında mutlaka ama mutlaka ' [Yardım İsteği] ' bulunmak zorundadır , aksi taktirde yardım alamazsınız.
Hile paylaşmadan önce lütfen bölüm kurallarını okuyun , ek olarak Genel Forum kurallarına da göz atın.
Genel Forum Kuralları
Umarım bu uyarıyı dikkate alırsınız..
İyi Forumlar..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ikarus Hep Trojan Yakalıyor Ve O hileler Hep Çalışıyor Ama Siz Editliyorsunuz Buna Bi Çözüm Bulsak Olmaz mı ?
Ikarus Hep Trojan Yakalıyor Ve O hileler Hep Çalışıyor Ama Siz Editliyorsunuz Buna Bi Çözüm Bulsak Olmaz mı ?
O hileyi sen yapmadığın sürece Trojen var ise o konu editlenecek.
Genel Forum kuralları ve bölüm kurallarında yazıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)