- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar geçen gün pc format attım bütün driverler yüklendi tek bir ekran kartı driveri yüklenmedi cddende denedim internettende indirdim pcyı alırken nVİDİA vermişlerdio cd yüklenmıo internetten yükledım ''NVIDIA Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı'' hatasını verdi yardım
- Konular
- 328
- Online süresi
- 3m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 780
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Oyunlarda hata vermiyorsa daha önce kurulu versiyonu olmalıdır.Emin olmak için Program ekle ve kaldır'a girip kontrol ediniz NVİDİA sürücü olup olmadığını.Yoksa format sağlam atılmamıştır.Ayrıca Sürücüyle ilgili bilgisayarında hiçbir dosya bulunmadığından emin ol...
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhabalar, kasanızın içini açarak ekran kartınızı çıkartıp pinlerini silgi ile zarar vermeden temizleyin geri düzgün bir şekilde monte edin daha sonra ekran kartı sürücüsünü kurunuz iyi forumlar
- Konular
- 1,899
- Online süresi
- 13h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 1,217
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 354
- MmoLira
- -305
- DevLira
- 0
Ekran kartının ismini verirsen, link verebilirimArkadaşlar geçen gün pc format attım bütün driverler yüklendi tek bir ekran kartı driveri yüklenmedi cddende denedim internettende indirdim pcyı alırken nVİDİA vermişlerdio cd yüklenmıo internetten yükledım ''NVIDIA Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı'' hatasını verdi yardım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)