HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çalıştıran varmı?
Güzel konu olmuş eline sağlık , cfpro hangi sistemlerde çalışıyo onuda söylesen iyi olur , win 7 64 bit çalışır mı ?oldumu adigesaw düzelttim kanıtıda jotti leride yenisini koydum.![]()

bakın bu benim ilk konum hangi sistemlerde çalışıyor bilmiyorum ama bnmki win7 starter 32bit.
starter ı bilirsiniz kötüdür ama bn güzelleştirdim azcık bnde sorunsuz çalışıyor
ama nurullahtan biliyorum win7 64 lerde bazen sorun oluyormuş
yani çalışırsa ne mutlu bana eğer çalışmazsa ( gerekli programların yüklü olduğundan emin olun)
bana ö.m atın bnde size bir hack daha vereyim sitesiyle birlikte hemde yakında o hacki de paylaşacağım.
sanırım bütün işletim sistemlerinde çalışıyor xp de internet cafe de açıyorduk ama 32bit mi 64 bit mi bilmiyorum
vistayı daha önce hiç denemedim.
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.AMACIM SADECE SİZİNLE HACK PAYLAŞMAKTIR.SİZİDE MUTLU ETMEK İSTERİM.

starter ı bilirsiniz kötüdür ama bn güzelleştirdim azcık bnde sorunsuz çalışıyor
ama nurullahtan biliyorum win7 64 lerde bazen sorun oluyormuş
yani çalışırsa ne mutlu bana eğer çalışmazsa ( gerekli programların yüklü olduğundan emin olun)
bana ö.m atın bnde size bir hack daha vereyim sitesiyle birlikte hemde yakında o hacki de paylaşacağım.
sanırım bütün işletim sistemlerinde çalışıyor xp de internet cafe de açıyorduk ama 32bit mi 64 bit mi bilmiyorum
vistayı daha önce hiç denemedim.
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.AMACIM SADECE SİZİNLE HACK PAYLAŞMAKTIR.SİZİDE MUTLU ETMEK İSTERİM.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)