Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Multi hack 2.07 calmazsa istediinizi söyleyin bana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar yeni patch bnm arkadaş bildik programlarla hazırladı ve nod32 ve avg ile tarattım virüs bulma sizde yapa bilirsiniz normalde avg dier multileri virüs olarak algılar ama bunu algılamadı cünkü yasal yollarla yapılmış şimdi hazılanışı anlatayım
1:dosyayı cıkarın
2:anti hile klasörünün icindeki dosyayı metin2 nın olduğu klasöre yapıştırın ve anti hileye 2 kez tıklayın oyuna girin
3: daha sonra multi hack ı calıştırın etkinleştirin oyuna girin ve waw hile hazır
NOT: eğer inanmıyorsanız bana int kafeye gidin dediklerimi yapın oyuna girin oyun hazır olsun dier bilgisayara gecerek metin2 org dan şifrenizi değiştirin hic bişiy olmaz bloklanmazsın eski şifreniz ulaşacagı yere ulasır yenı şifreniz sizde kalır
EĞERKİ NOT32 VE AVG VRÜS ALGILARSA BANA İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN CALIŞMAZSA YİNE İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN
İŞTELİNK:
rar şifresi yoktur
KENDİ UPLAIDIMDIR KİMSEYE ÖZGÜ DEİL ALINTI YAPAN OLURSA HABERİM OLSUN DOSYANIN İCİNDE MSN İM DE VARDIR YARDIM İSTEYEN EKLEYE BİLİR BENİ AVG VE NOD32 VRÜS YAKALARSA ŞİKAYET EDEBİLİR BENİ DEDİĞİM GİBİ ÖNCEKİ MULTİ HACLARI AVG VRÜS OLARAK ALGILIYORDU CUNKU VRUS VARDI AMA BUNDA YOK
+REP VERİRSİNİZ ARTIK DEMİ
msn kadersiz144@hot.com calışmazsa nod32 avg virüs yakalarsa bu msn i savcılığa verin yakalatın beni ok (google nick :baktan)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri