HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bakın şimdi oyuna giriyoruz biriyle ticaret yapıyoruz adam (atıyorum) +5savaş tırpanını koydu sizde (yine atıyorum
) 500k yı koydunuz adam kabule basmadan önce siz I ya basıp envanterde alt tarafda para yazar oraya tıklayıp bir yang alıp ticaretteki boş bir kutucuğa bırakırsanız 500k 1yang olur!! iyi yanglar
Önemli Not:1yangı koyarken adamın kabule basmamış olması gerekiyor aksi taktirde para değişmez böylece siz kazıklanmış olursunuz :m08::m08:
Not : KEsinlikle!! alıntı değildir arkadaştan duydum ve daha önce verildiğini bilmiyorum
++r3pleri esirgemeyin
) 500k yı koydunuz adam kabule basmadan önce siz I ya basıp envanterde alt tarafda para yazar oraya tıklayıp bir yang alıp ticaretteki boş bir kutucuğa bırakırsanız 500k 1yang olur!! iyi yanglarÖnemli Not:1yangı koyarken adamın kabule basmamış olması gerekiyor aksi taktirde para değişmez böylece siz kazıklanmış olursunuz :m08::m08:
Not : KEsinlikle!! alıntı değildir arkadaştan duydum ve daha önce verildiğini bilmiyorum
++r3pleri esirgemeyin