Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hack tool hatası yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thrust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 863

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hack açmadığım halde oyuna girince heck tool ben detected veriyo bunun sebebi nedir oyuna girdikten 1 2 dk sonra geliyo cf yi silip tekrar yükledim hala aynı nasıl düzeltebilirim

Crossfire sil , ardından Bilgisayarını sistem virüs taramasından geçir ( muhakkak virüs vardır ) virüs bulunca sil , sonra crossfire baştan indir ve kur.

Yine olmaz ise

____________________-

juziwm.jpg

Son yamadan sonra bazı kullanıcılar bu hatayı almaya başlamışlardı. Ve OK tuşuna basılınca oyunda atılmaktaydılar.
Kullanıcılar bu hatayı aldığı anda otomatik ban yediğini veya yiyeceğini sanırlar, hayır otomatik ban yemezsiniz bundan endişeniz olmasın. :) Bu hatanın birçok nedeni vardır. Hata kendi kendine bir anda çıkabilir :D

Bu hatayı gereğinden fazla görüyorsanız resmi sitesinden ticket atıp bunları girmeniz gerekmektedir (Ta bi ingilizce olarak)

Kod:

1) İşletim sisteminiz,2) Kullandığınız Anti-Virüs programınız3) Bu hatayı nerede ve ne sıklıkta alıyorsunuz (Örneğin lobby, oyundayken)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri