HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar Bazıları Neden Buraya Açtın Diyeceksiniz Bu Bir Hile Olmadığı İçin Buraya Paylaşım Olarak Sundum.!
Anlatım :
merhaba arkadaslar evet piyasa çok Torrentsiz Giriş Var Bazılarında Oyunda Lag Oluyor,
bazılarında geç giriyor ve en kötüsü serverlere giriş yapmıyor arasıra giriş yapıyor., Ve Yeni Torrentsiz Giriş ;
- Lag % 0 Hiç Bir Şekilde Donma Olmaz . Normal Olarak Donma Olsa bile bunda gine lag olmaz.
- Tam Olarak 3 Saniye İçinde Oyuna Giriş Yapabılırsınız.
- %100 Serverlere Sorunsuz Giriş.
- Yeni Tasarım Olarak Osmanlı Başlıkları Her Çarınızda Giyilmiş Olarak Görünür.
V1.0 Da Sadece Bunları Yaptım.!
Eğer İlgi Görürse V2.0 Da Yayınlıcağım Ve Daha Güzel Özellikler Olacaktır.
Nasıl Kullanılır :
Dosyadaki .exe olan torrentsiz giriş i metin2 nin kurulu olduğu bölüme atıyoruz ondan sonra .epk leri yanı onun yanındaki şeyleri pack a atıyoruz. bitti torrentsızgırıs e tıklıyoruz bum açıldı.
///pvp2112
Anlatım :
merhaba arkadaslar evet piyasa çok Torrentsiz Giriş Var Bazılarında Oyunda Lag Oluyor,
bazılarında geç giriyor ve en kötüsü serverlere giriş yapmıyor arasıra giriş yapıyor., Ve Yeni Torrentsiz Giriş ;
- Lag % 0 Hiç Bir Şekilde Donma Olmaz . Normal Olarak Donma Olsa bile bunda gine lag olmaz.
- Tam Olarak 3 Saniye İçinde Oyuna Giriş Yapabılırsınız.
- %100 Serverlere Sorunsuz Giriş.
- Yeni Tasarım Olarak Osmanlı Başlıkları Her Çarınızda Giyilmiş Olarak Görünür.
V1.0 Da Sadece Bunları Yaptım.!
Eğer İlgi Görürse V2.0 Da Yayınlıcağım Ve Daha Güzel Özellikler Olacaktır.
Nasıl Kullanılır :
Dosyadaki .exe olan torrentsiz giriş i metin2 nin kurulu olduğu bölüme atıyoruz ondan sonra .epk leri yanı onun yanındaki şeyleri pack a atıyoruz. bitti torrentsızgırıs e tıklıyoruz bum açıldı.
///pvp2112
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)