HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sizin de bilidiğiniz gibi bu aralar winat9 ,tapporo gibi android ve ios lar için bir sürü uyguluma var ve en garanti bu 2 sidir winat9 en basitidir ve günlük 6 reklam gelir her akşam saat 9 da hesabına (paypal hesabı olmak zorunda) paranız yatar. Ama tapporo öyle değil. Tapporo da istersen başka şeylerde alabilir mesele facebook kredisi , amazon , ebay indirim çekleri tapporo nun içinde vardır.Çoğu kişi online oyun oynuyordur ve online oyunların paraları vardın mesela metin2 ep veya pointblank ng bunları bu dediğim 2 uygulama sayesinde 5-6 gün içinde alabilicek duruma geliceksiniz çünkü uygulamalrın işleme mantığı çok basit karlarını bizimle paylaşıp daha çok para kazanıyorlar.Şimdi tapporo yu size resimli olarak anlatmaya çalışacağım resimler bana ait değildir toplama birşekildedir.En sonda da size ref vericem ben şuan silver üyeyim ve normal üye reflerinden 250 oro (0.25$) kazanırken benim refimden 500 oro(0.5$) kazanıcaksınız ha bana getirisi nemi banada 100 oro veriyor kişi başı.5.000 oro olduğunda paypal ile ödeme alabiliyoruz
en sağdakine tıklarsanız üyelik alıcaksınız soldaki ise giriş için
offers ve video dan oro ları kazancağız içine girip orada bize görevler veriyor işte uygulama indir şu anketi doldur filan.
İlerleyen günlerde paypaldan aldığım paranın resmini de koyacağım şuan için sadece androidler de çalışmakta şu da benim invite kodum kullanırsanız çok sevinirim şimdiden herkese kolay gelsin iyi geceler İNVİTE KODU :TAPAM7205 dediğim gibi silver üye olduğum için 500 oro veriyor. Herhangi bir sıkıntıda pm atabilirsiniz araştırmalarım devam ediyor kolay gelsin
en sağdakine tıklarsanız üyelik alıcaksınız soldaki ise giriş için
offers ve video dan oro ları kazancağız içine girip orada bize görevler veriyor işte uygulama indir şu anketi doldur filan.
İlerleyen günlerde paypaldan aldığım paranın resmini de koyacağım şuan için sadece androidler de çalışmakta şu da benim invite kodum kullanırsanız çok sevinirim şimdiden herkese kolay gelsin iyi geceler İNVİTE KODU :TAPAM7205 dediğim gibi silver üye olduğum için 500 oro veriyor. Herhangi bir sıkıntıda pm atabilirsiniz araştırmalarım devam ediyor kolay gelsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)