Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Glitch Yapanlara Duyuru !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Cross Fire Çok Gelişti Biliyorsunuz Glitch Artık Bir Ban Sebebi Oldu.

Glitch,Bug oyun açıklarından yararlanarak eğlenmektir biliyorsunuz.

Kimileri bütün glitchler fixlendi , her glitch ban veriyor diye konu açmaya başladı bunu önlemek için bu konuyu açtım.

8v8 kişilik odalarda glitch yapmayın yapacaksanızda kişilerin rütbesi düşük olmasına özen gösterin çünkü report ederlerse ban yiyebilirsiniz.

Bu ban sınırsız değildir ilk defa ban yediyseniz 2 gün ban yersiniz.Sınırsız olup olmaması kaçkere ban yediğinize bağlı.

1v1'de güvendiginiz bir arkadaşınızla glitch yapabilirsiniz fakat 8v8de lütfen dikkatli olun.

Yada yan hesabınızla glitch yapabilirsiniz.

Çoğu glitch fix yedi fakat hala fix yemeyen glitchler var glitch yaparken '' ERROR '' hatası verirse o glitch fixlenmiş demektir.Ve o hata ban yediginiz anlamına gelmez korkmayın.

Bu konuya gerek duydum çünkü herkes glitch ban veriyormu vb. soru sormaya başladı.

Yararlı bir konu :) Benim kafamda bir soru var. Bana kalırsa bu yaptıgım bugdan sorun olmaz ama ben egerki EE Oynuyorsam ve GR de isem mutlaka Spam Shot yaparim. Mavi Kapidan BL cıkısından awm ile keserim. Bundan ban yermiyim sence ? yaklasık 5 senelik cf oyuncusuyum ve bu bugu yaklasık 4 senedir kullanıyorum. ve hala birşey olmadi.

Teşekkürler bi de bu glitch yapanlarla istemeden (duvara öndeki adam yüzünden block yiyerek girenler) yapmış olanlar arasına bi fark konmalı mesela 5 10saniye sonra error verebilir çünkü her duvara girince anında error verip exp falan boşuna gidiyor ve bu pek iyi bi durum değil bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri