Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bu yazıyı Çekip AKTİF BİLİŞME İHBAR EDİLMİŞTİR.....
Konuyu açanı savunduğumdan değil fakat amacınızı anlayabilmiş değilim sadece aktifbilişimmi lisans satıyor ? Ek olarakda zaten lisans devir işlemi yasal bir şekilde aktifbilişim tarafından yapılmakta örneğin ben 1 aylık lisans aldım xxx domaini adına aktifbilişime ticket atarak bunu başka bir xxx domainine aktarabiliyorum. Konuyu açanda sanırım öyle elindeki lisansları ucuz bir fiyata devredecek.Resmen milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz bilip bilmeden konuya yorum yapmanız doğru değil.
Konuyu açan arkadaş istesede yasal olmayan birşekilde lisans hizmeti veremez 1 lisans sadece 1 domain üstüne kayıtlı oluyor ve sadece o sitede çalışıyor.
Son düzenleme:
Konuyu açanı savunduğumdan değil fakat amacınızı anlayabilmiş değilim sadece aktifbilişimmi lisans satıyor ? Ek olarakda zaten lisans devir işlemi yasal bir şekilde aktifbilişim tarafından yapılmakta örneğin ben 1 aylık lisans aldım xxx domaini adına aktifbilişime ticket atarak bunu başka bir xxx domainine aktarabiliyorum. Konuyu açanda sanırım öyle elindeki lisansları ucuz bir fiyata devredecek.Resmen milletin ekmeğiyle oynuyorsunuz bilip bilmeden konuya yorum yapmanız doğru değil.
Konuyu açan arkadaş istesede yasal olmayan birşekilde lisans hizmeti veremez 1 lisans sadece 1 domain üstüne kayıtlı oluyor ve sadece o sitede çalışıyor.
iyi güzelde sen sadece 1 site için 1 lisans veriyorsun ve fakat bu 5 Sitenin Lisansı Satmak İstiyor Şimdi Bunda Soru Yaratıyor Lisans Devir Sadece Yıllık Ödemelerde Olmakta Aylık Olarak Değil Daha Düzgün Bir Biçimde Anlatsaydı Dicektimki Sorun Yok Devam
NOT: amacım konu baltalamak değildir saygılarımla...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)